Üsküdar ve Beykoz arasına metro geliyor

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da hayata geçirilecek 2 büyük projeyi ilk kez açıkladı.

Üsküdar ve Beykoz arasına metro geliyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da hayata geçirilecek 2 büyük projeyi ilk kez açıklayarak, Üsküdar ve Beykoz arasına metro hattı ve Harem - Beylerbeyi - Küçüksu Tüneli'nin yapılacağı müjdesini verdi.

Üsküdar Belediyesi 2017 yılı bütçesi, belediye meclisinde görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İlçede planlanan yatırım ve projeler ile müdürlük harcama kalemlerini içeren bütçe 410 Milyon TL olarak meclisten geçti. Bütçe görüşmeleri üzerine söz alan Başkan Türkmen, Üsküdar'da hayata geçirilecek 2 büyük projeyi de ilk kez kamuoyuyla paylaştı.

BAŞKAN TÜRKMEN İKİ BÜYÜK PROJENİN MÜJDESİNİ VERDİ

Bütçe görüşmelerini değerlendiren Başkan Hilmi Türkmen, bu dönem yapılacak 'Kentsel Dönüşüm' çalışmalarının yanı sıra; 'Üsküdar Meydan Düzenlemesi', temizlik, eğitim, sağlık, spor, kültür sanat, sosyal yardım alanlarında yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile görüştüğüne değinen Başkan Türkmen, bütçe görüşmeleri sırasında Üsküdar'da başlanacak 2 büyük projenin de müjdesini verdi.

ÜSKÜDAR - BEYKOZ ARASINA METRO GELİYOR

Başkan Hilmi Türkmen, Kadir Topbaş'ın kamuoyuyla paylaşabilirsin dediğine değinerek, ''Raylı sistem Üsküdar'dan Beykoz'a kadar uzanacak. Marmaray'ın hemen çıkışından başlayarak yer altından Beykoz'a yeni bir metro hattı inşa edilecek. Tabi projeleri yapılıyor. 2019'a yetişmese de 2020-2021'e yetiştirilmesi amaçlanıyor. Şimdiden halkımıza hayırlı olsun'' diye konuştu.

HAREM - BEYLERBEYİ - KÜÇÜKSU TÜNELİ

Başkan Türkmen, Üsküdar'a yapılacak diğer büyük projenin de Harem'den başlayarak yine Beykoz'a uzanacağını söyledi. Başkan Türkmen, ''Diğer proje yine Harem'den başlayacak. Beylerbeyi Stadı'nın olduğu yerin hemen oradan çıkacak oradan tekrar yer altından devam ederek Küçüksu'ya kadar uzanacak. Lastik tekerlekli araçların geçiş yapacağı Tünel projesi de hayata geçirilecek. Bu iki proje eş zamanlı yürütülecek. Birisi metro diğeri de lastik tekerlekli araçlar için tünel olacak'' diyerek Üsküdarlılara müjdeyi verdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir