Metin Külünk'ten 15 Temmuz süreci ve FETÖ dersi

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Cafe Siyaset programına konuşmacı olarak katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e vatandaşlar ve AK Parti Üsküdar teşkilatının ilgisi yoğun oldu.

Metin Külünk'ten 15 Temmuz süreci ve FETÖ dersi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Bağlarbaşı Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Cafe Siyaset programına konuşmacı olarak katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e Üsküdarlılar ve AK Parti Üsküdar teşkilatı'nın ilgisi yoğun oldu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, ''Yerli ve milli vatan, bayrak, özgürlük ne varsa hepsine sahip çıkacağız, üzerinde bulunduğumuz coğrafi bölge çok önemli bir konumdadır. 15 Temmuz ihanetini gerçekleştirenler piyondur. Bu piyonun arkasındaki aklın ne yapmak istediğini anlamazsak, bu aklın ne yapmak istediğini de anlayamayız. Anadolu toprakları olmadan ne dünya ne siyaset şekillenebilir. 15 temmuz gecesi sadece Türkiye için değil bütün insanlık için ayağa kalktı. Bu millet, 15 temmuz gecesi Bosna, Sudan, Gazze tüm mazlum coğrafya bizimleydi, herkes ayaktaydı. Karlofçayla başlayan geri çekilişimiz 15 Temmuzla son buldu. 15 Temmuz başarılı olsaydı Musul'a giremezdik, Musul'da güvenlik olmazsa Diyarbakır'da olmaz. Ölmeyi, sehit olmak için can atan bir milleti ölümle korkutamazlar.''

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e vatandaşlar ve AK Parti Üsküdar teşkilatının ilgisi yoğun oldu.

BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER. TÜRKİYE OLMADAN DÜNYA SİYASETİ YÜRÜTÜLEMEZ

FETÖ terör örgütünün yaptıkları alçaklıklarına değinen AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, ''O gecenin hedefi Reisi Cumhurumuzu Şehit etmekti diyerek, Türkiye'yi Erdoğansızlaştırma operasyonları yapılıyor ben o gece sokakta olduğum için hayatımda en gurur duydugum gecelerden birini yaşadım, vatanım için şehit olmayı çok arzuladım ama rabbim nasip etmedi'' diyerek sözlerine şöyle devam etti;

''Bu alçaklar uçaklarımızı, silahlarımızı, duygularımızı, çocuklarımızı çaldılar'' ifadesini kullandı. ''15 temmuz darbe girişiminin amacı iç savaş çıkartıp PKK koridorunu açmaktı. Tarihin en zor günleri Lozan öncesi ve sonrasını yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızı anlamak geçmiş ve gelecek yüz yılları anlamak demektir. Dış güçlerin hedefleri bölgenin demokrafik yapısını bozup enerji kaynaklarını tüketmek ve Türkiye'yi ortadoğu'dan koparmaktır. Biz bu oyunu görüyoruz bu oyunu 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek liderimiz Recep Tayyip Erdoğan bozmuştur.''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır tarafından AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e Üsküdar ilçesine desteklerinden dolayı günün anısına bir plaket verildi.

Programa AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcileri katıldı.

Program sonunda 15 Temmuz sürecinde yaralanan gazilerimiz Çengelköy Muhtarı Can Cumurcu, Safiye Bayat ve Taha Aydın'a Metin Külünk birer plaket verdi. Ayrıca AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır tarafından AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk'e Üsküdar ilçesine desteklerinden dolayı günün anısına bir plaket verildi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir