Üsküdar Yavuztürk sakinleri hem 2B tapusuna hem de camisine kavuştu

Fethi gören Şehir Üsküdar'da 28 yıllık 2B sorununun çözülmesiyle birlikte hak sahiplerine tapularının dağıtımı devam ediyor.

Üsküdar Yavuztürk sakinleri hem 2B tapusuna hem de camisine kavuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Fethi gören Şehir Üsküdar'da 28 yıllık 2B sorununun çözülmesiyle birlikte hak sahiplerine tapularının dağıtımı devam ediyor. Bununla birlikte Yavuztürk mahallesinde yapımı tamamlanan Fatih Camii de Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katıldığı törenle açıldı.

YAVUZTÜRK'TE 2B SORUNU TARİH OLUYOR

Ramazan'ın bereket ikliminin en yoğun yaşandığı kadim Üsküdar'da 28 yıllık 2B sorununun çözülmesiyle birlikte hak sahiplerine tapularının dağıtımı devam ediyor. Bununla birlikte Yavuztürk Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Fatih Camii de Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in katıldığı törenle açıldı.

Üsküdar'a bağlı Yavuztürk Mahallesi'nde 2B'li arazi sahipleri tapularına kavuştu. Mahalleli tapuyla birlikte yeni olan Yavuztürk Fatih Camii'ne de kavuştu. Törende konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen herkese tapularını vereceklerini söyledi.

Fethi gören Şehir Üsküdar'da 28 yıllık 2B sorununun çözülmesiyle birlikte hak sahiplerine tapularının dağıtımı devam ediyor.

''HERKESİN TAPUSUNU KESİNLİKLE DAĞITACAĞIZ''

Açılış töreninde konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Günler ne kadar hızlı geldi geçti. Bir buçuk yıl gibi kısa bir sürede hamd olsun çok güzel bir cami, eser ortaya çıktı. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.

Bu güzel mahallemizin yıllardır kangren haline gelmiş olan 2B tapu sorununun çözümüyle ilgili birkaç sitemizin tapu dağıtımını da gerçekleştireceğiz.

Yavuztürk dahil Üsküdar'da 2B alanına girip de tapusunu alamayan hiçbir vatandaşımız kalmayacaktır. Hayırlı olsun, bu kadar da açık konuşuyorum sizinle. Bakın bu tapuları peyder pey dağıtmamızın sebebi, birtakım bürokratik işlemlerin olması. Kadastral çalışmalar var, biz bunları tamamladıkça tapuları dağıtıyoruz.

Herkesin tapusunu kesinlikle dağıtacağız. Mübarek Ramazan günü oruç ağzımla sizlere bunları ifade ediyorum'' şeklinde konuştu.

Üsküdar Yavuztürk sakinleri hem 2B tapusuna hem de camisine kavuştu

3 SİTE DAHA TAPULARINA KAVUŞTU

Dalgıçkent Site sakinlerinin tapularını almalarının sonrasında bürokratik işlemleri tamamlanan Mavi Kent Sitesi, Kayı Kent Sitesi ve Rast Kent Sitesi'nde ikamet eden vatandaşlar da düzenlenen törenle tapularına kavuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı konuşmaların ardından kurdela keserek Yavuztürk Fatih Camii'nin açılışını gerçekleştirdi. 2015'te temeli atılan Yavuztürk Fatih Camii'nde çalışmaların sona ermesinin ardından tapu dağıtımıyla birlikte ibadete açıldı. Öte yandan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen orucunu cami önüne kurulan masalarda vatandaşlarla birlikte açtı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir