Teknoloji meraklıları için 2016 yılı cep telefonu modelleri Erkegegore.com'da

Content marketing 2016 yılının dijital pazarlama trendleri arasında yer alıyor. Bu çalışmalar için hedef kitleye yönelik bloglarda içerikler yayınlamak çok önemli. Erkegegore.com'da bu sitelerden bir tanesi.

Teknoloji meraklıları için 2016 yılı cep telefonu modelleri Erkegegore.com'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Content marketing 2016 yılının dijital pazarlama trendleri arasında yer alıyor. Bu çalışmalar için hedef kitleye yönelik bloglarda içerikler yayınlamak çok önemli. Erkegegore.com'da bu sitelerden bir tanesi. Erkeklere özel içeriklerin paylaşıldığı Erkegegore.com'da ilişkiler, eğlence, stil, otomobil, teknoloji, fitness içerikleri yer alıyor.

Özellikle teknolojik yenilikler erkekler tarafından sıklıkla takip ediliyor. Günümüzde oldukça hızlı gelişen teknolojik gelişmeler 2016 yılı teknoloji meraklılarını heyecanlandıracak yeniliklerle dolu.

Erkek blogları arasında yer alan Erkegegore.com teknoloji tutkunu erkekler için 2016 yılı cep telefonu modellerine yer verdi.

İşte erkegegore.com'da yayına giren 2016 yılı yeni cep telefonu modelleri:

Galaxy S7

Samsung markasının S serisi her yıl kendini yenileyerek Galaxy S7 modelinin şarj dayanıklılığını arttırmış. Edge modellerinde olduğu gibi kavisli kenar yapısına sahip ve 16 Mega piksel kameraya, snapdragon 820 ve Exynoc 8890 işlemciye sahip ve 4 GB ram özelliği var. Aynı zamanda Galaxy S6 modelinde olduğu gibi hızlı şarj ve kablosuz şarj özelliği de yine bu modelde de devam ediyor. Galaxy S7 modelinin parmak izi okuyucu ve Samsung Pay gibi özelliklerle piyasaya sürecek.

Galaxy Note 6

Samsung Galaxy Note 6 serisi 6 GB'lık ram desteği sunuyor. Daha önceki seriye göre oldukça hızlı olan ve % 20 daha az enerji sağlayan Galaxy Note 6 bu yönüyle de ayrılıyor. Samsung marka akıllı telefon kullananlar ise 32 ve 64 GB hafıza seçeneklerinde ise sonradan arttırılması bekleniyor.

iPhone 7

Apple'da iPhone modeli ile 2016 yılına hızlı bir giriş yapacak. 12 mega piksel kamera özelliği sayesinde çekim kalitesi ile dikkat çekmekte. Performans tarafından iPhone 6s'te yer alan Apple A9 oldukça güçlü olduğundan, iPhone 7 modelinde büyük gelişmeler beklenmiyor.

LG G5

Metal kasa özelliği gösteren LG G5 modelinde metal kasa kullanacak. Daha önceki LG V10 ile büyük benzerliklere sahip olan LG G5'in ekran inçi daha büyük olacak. Diğer LG modellerinde 3000mAh batarya ya yer verilirken yeni tasarım LG G5 modelinde batarya boyutu arttırılabilir.

HTC One M10

One A9 ve one X9 modellerine göre büyük değiştirdiği model değişikliği beklenen HTC M10 snapdragon 820 işlemci ve 4 GB ram belleğe sahip olacak. Bunun yanı sıra gelişmiş parmak izi ve okuyucu özelliği de eklenecek. Firmanın ekran çerçevesini HTC one M10'da inceltmesi bekleniyor.

Sony Xperia Z6

Sony markası telefon tasarımı ve telefon özellikleri ile de oldukça iddialı ve çizgisini pek bozmuyor. 2016 akıllı telefon modelleri arasında yer alan Sony Xperia Z6 da çok fazla değişiklik beklenmiyor, 4 Ram olan belleği ve Snapdragon 820 işlemciye sahip olacak.

Meizu PRO 6

Özellikle Samsung Galaxy Note serisine en güçlü rakip olan Pro serisinin Meizu Pro 6 son çıkacak telefonu. Daha önceki telefon modellerinden farklı olarak kıyaslandığında işlemci 5 GB RAM özelliği ile farklılık göstereceğe benziyor.

Microsoft Lumia 960

Özellikle yazılımında büyük değişiklik beklenen Lumia 960 yeni nesil işlemci, parmak okuyucu sistem ve pureriew kamera gibi özelliklerin varlığı söz konusu olabilir.

Erkeklere özel hazırlanan sağlık, bakım, stil, teknoloji, eğlence, ilişkiler, fitness konularındaki tüm güncel içeriklere ulaşmak ve Erkegegore.com'u takip etmek için www.erkegegore.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir