Başbakan Davutoğlu'ndan AK Parti Üsküdar'a Plaket

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'a 1 Kasım seçimlerinde gösterilen başarılı çalışmalardan dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu plaket verdi.

Başbakan Davutoğlu'ndan AK Parti Üsküdar'a Plaket
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 1 Kasım seçimlerinde göstermiş olduğunu başarıdan dolayı plaketle ödüllendirdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 1 Kasım seçimlerinde göstermiş olduğunu başarıdan dolayı plaketle ödüllendirdi.

AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun AK Parti Kurucu Lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki göstererek, ''Bir siyasi lidere yakışmayan bir üslupla, bir nezaketsizlikle tepki göstermeye kalkıştı. İthamda bulundu. Mesnetsiz suçlamalarla Cumhurbaşkanımızı itham etmeye kalktı. Kötü söz sahibinindir. Cumhurbaşkanımıza yaptığı küstahlığı kendisine aynen iade ediyoruz'' dedi.

'HEDEF 2023' BULUŞMALARI BAŞLADI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise teşkilat olarak kendilerine düşenin dava uğruna ahlak, erdem, dürüstlük ve inançla çalışmak olduğunu belirterek, ''Bütün teşkilatla bu çalışmaları yapacağız. Biz de bu güç ve kudret vardır. İstanbul her zaman bu teşkilatın dinamosu olmuştur yine olmaya devam edecektir'' dedi. Temurci, AK Parti'nin teşkilatlarının başarılı çalışmaları sayesinde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinden yüzünün akıyla çıktığını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ise teşkilat olarak kendilerine düşenin dava uğruna ahlak, erdem, dürüstlük ve inançla çalışmak olduğunu söyledi

İstanbul İl Başkanlığı olarak, AK Parti'yi İstanbul'da büyütmek için ''Hedef 2023 Buluşmaları''nı başlattıklarını anlatan Temurci, daha sistemli çalışmak için İl Başkanlığı bünyesinde istişare kurulunu oluşturacaklarını dile getirdi. Temurci, ekonominin kalbi olan İstanbul'da sivil toplum kuruluşlarıyla faaliyetlere devam edeceklerini, iş dünyası platformunu kuracaklarını ve sektör buluşmalarını gerçekleştireceklerini söyledi. Eğitim faaliyetlerine de ayrıca önem vereceklerini ve bu anlamda danışma kurulunu oluşturduklarını dile getiren Temurci, siyaset ve diplomasi akademisini hayata geçireceklerini ifade etti.

''Güçlü Türkiye için güçlü İstanbul'' sözünden hareket ettiklerini vurgulayan Temurci, ''Bize düşen, bu dava uğruna ahlak, erdem, dürüstlük ve inançla çalışmaktır. Bütün teşkilatla bu çalışmaları yapacağız. Biz de bu güç ve kudret vardır. İstanbul her zaman bu teşkilatın dinamosu olmuştur, yine olmaya devam edecektir. Durmak yok yola devam diyorum'' ifadelerini kullandı.

Başbakan Davutoğlu'ndan AK Parti Üsküdar'a Plaket

Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir