Muhammet Gürlü, 'Saadet İktidarının İşaret Fişeği Üsküdar'dan'

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin gelecek iktidarının işaret fişeğinin Üsküdar'dan atıldığını söyledi.

Muhammet Gürlü, 'Saadet İktidarının İşaret Fişeği Üsküdar'dan'
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Divan Toplantısı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, il başkanlığı yöneticileri ile partinin 39 ilçe teşkilatından yöneticiler katıldı. Toplantıda bir selamla konuşması yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Üsküdar'ın İstanbul Boğazıyla Marmara'nın birleştiği eşsiz konumuyla İstanbul'un incisi olduğunu ifade etti.

Geçmişte Kabe toprağı olarak nitelendirilen Üsküdar'da İstanbul İl Divan toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlü, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ve yeryüzünde bir zulüm imparatorluğunun hakim olmasının toplantılarının önemini arttırdığını ve ülkemizin, İslam aleminin ve bütün bir insanlığın kurtuluş için Saadet Partisi'ni beklediğini söyledi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin gelecek iktidarının işaret fişeğinin Üsküdar'dan atıldığını söyledi.

Üsküdar'ın Yahya Kemal'in İstanbul'un fethine atfen kullandığı ifade ile ''bir ulu rüyayı görenler şehri'' olduğunu da söyleyen Gürlü, ''Biz Milli Görüşçülerin ulu rüyası da mazlumlara ve mahrumlara umut ışığı olacak olan Saadet Partisi iktidarı. İşte bugün bizler de, ben inanıyorum ki, Milli Görüş'ün gelecek iktidarının işaret fişeğini, bir ulu rüyayı görenlerin şehri olan Üsküdar'dan, buradan, bu divan toplantımızdan atıyoruz'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir