8. Üsküdar Sempozyumu'nun kitabı tanıtıldı

Kültür ve sanat dünyasını Üsküdar'da buluşturan 8. Üsküdar Sempozyumu kitabı tanıtım gecesinde renkli anlar yaşandı.

8. Üsküdar Sempozyumu'nun kitabı tanıtıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar ile ilgili akademik çalışmalarda referans niteliği taşıyacak olan kitabın tanıtımına akademik çevreler ve kültür sanat dünyası yoğun ilgi gösterdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kasım 2014'te düzenlenen 8. Üsküdar Sempozyumu ile ilçenin detaylı kültür ve tarih envanterinin çıkarıldığını hatırlattı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kasım 2014'te düzenlenen 8. Üsküdar Sempozyumu ile ilçenin detaylı kültür ve tarih envanterinin çıkarıldığını hatırlattı.

Hilmi Türkmen, yaptığı açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi: ''Üsküdar'ı anlatmak, Üsküdar'ı anlamak, Üsküdar'ı dinlemek bizler için bir borç, bir vefadır bu kutlu kente. Bu gayeyle çıktığımız yolda sekizincisini tamamladığımız sempozyumların ardından, bu kıymetli tebliğlerin kalıcılığını sağlamak, onları daha geniş bir kitleye ulaştırmak için bir kitaplaştırma çalışması yaptık. Hocalarımız, her bir tebliği tek tek yazıya ve görsel çalışmalara dökerek, editörlük yaptı, tashih yaptı. Sonuç olarak ortaya bu üç ciltlik dev eser çıktı. Üsküdar'ı tanımak, Üsküdar'ın gizli hazinelerini, saklı cevherlerini ortaya çıkarmak isteyen herkes bu eserler sayesinde önemli bir başvuru kitabına, bir referans kaynağına kavuşuyor.''

Tanıtım gecesine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanı sıra Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda davetli katıldı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir