Kara: 'Aklın yolu Ak Parti'

AKP Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara, 109 kişinin AK Partiye katılım törenindeydi.

Kara: 'Aklın yolu Ak Parti'
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
 

Yerel seçimlere 11 günlük bir süre kala Üsküdar’da, aralarında CHP İlçe Başkan Yardımcısı Simru Cihanoğlu ile Saadet Partisi Üsküdar Belediye Meclis üyesi aday adayı Ali Rıza Yılmaz’ın da bulunduğu toplam 109 kişi AK Parti’ye katıldı.

 

1.Bölge SKM Sandık Müşahitleri toplantısı esnasında 1. Bölge Başkanı ve AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu üyesi Esat Kalay tarafından Çengelköy’de organize edilen, 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen ve CHP’den 16, Saadet Partisi’nden ise 93 kişinin AK Parti’ye katılım törenine, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelikbilek, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Başkanı Zekeriya Erdim ve tam kadro teşkilat mensupları dışında AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara ile AK Parti Üsküdar Belediye Meclis üyesi adayları iştirak etti.

 

CHP’den ayrılan Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Simru Cihanoğlu ve teşkilat üyesi 15 kişi dışında Saadet Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi aday adayı Ali Rıza Yılmaz ve 92 teşkilat mensubu  düzenlenen törenle AK Parti’ye üye oldu. AK Parti’ye katılanlara rozetlerini, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Başkanı Zekeriya Erdim, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Emel Ersoy ve AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara taktı.

 

Törende bir konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ömer Seyfi Aktülün, AK Parti’nin Türkiye’nin partisi olduğunu ve mevcut katılımların da bunu kanıtladığını ifade ederken, halkımızın kendilerini yoksullaştıran önceki hükümetleri unutmaması gerektiğini, 22 Mart’ta Kazlıçeşme Meydanı’nda Başbakan Erdoğan’ın katılacağı mitingde en az 1 milyon kişinin olacağını ve Türkiye’nin AK Parti gerçeğini bir kez daha göreceğini ifade etti. Seçimin sandıkta kazanıldığını ve bu nedenle seçimlerin yapılacağı 29 Mart tarihine kadar durmaksızın çalışılması gerektiğini, Üsküdar’da da tek rakiplerinin yine kendileri olduğunu söyleyen Ömer Seyfi Aktülün, kimlik belgelerinde TC Kimlik numarası olmayanların oy kullanamayacağını hatırlatarak, TCKN olmayanların hemen ilgili birimlere başvuru yapmasını ve bu eksiği gidermesini istedi. Ömer Seyfi Aktülün konuşmasını “Açık ara Mustafa Kara, hayırlı olsun Üsküdar’a” diyerek tamamladı.

 

CHP İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcılığından istifa ederek AK Parti’ye katılan Simru Cihanoğlu ise yaptığı konuşmada bugüne kadar halka hizmet amacıyla çalıştığını, AK Parti’nin demokratik, laik ve halkla iç içe bir siyaset yaptığını gördüğü için AK Parti saflarına katıldığını, bundan sonra da  siyasete diğer arkadaşlarıyla birlikte AK Parti’de devam edeceğini ifade etti.

 

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Başkanı Zekeriya Erdim ve SKM Başkanı Sinan Aktaş’ın konuşmalarının ardından kürsüye AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Mustafa Kara çıktı. Konuşması sık sık alkış ve tezahüratlarla kesilen Mustafa Kara konuşmasında şunları söyledi:

 

 “ Bugünlerde Üsküdar’ın 33 mahallesinde AK Parti’nin Türkiye sevdalıları var. Bu Türkiye sevdalılarından bir bölümü bugün AK Parti’ye katılım gerçekleştirdi. Ancak bu arkadaşlarımız zaten başka partilere hizmet ettikleri dönemde de bizim aramızdaydı. AK Parti 2001 yılında kurulduğunda her partiden, her çevreden, asgari ücretle çalışan bir işçiden, emeklimize, köylümüzden bürokratımıza kadar herkes AK Parti’nin çevresinde toplandı. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılında kurucu olan 70 kişiye hangi kapılar açıksa bugün aramıza katılan arkadaşlarımıza da aynı kapılar açıktır. Onlara da aynı değeri ve saygıyı göstereceğiz. Çünkü AK Parti bir Türkiye partisidir. AK Parti bir merkez partisidir. Üsküdarımız ise daha İstanbul fethedilmeden önce de müslüman Türk topluluğunun ata yurduydu. Üsküdar hak ettiği yerde değil maalesef. 1926 yılına kadar il olan Üsküdar’ımızın neden bir Hükümet Konağı yok? Kirazlıtepe, Küplüce, Yavuztürk, Çengelköy bu binaları hak ediyor mu? Hayır… Ama artık Üsküdar’da yeni bir dönem başlıyor. Avrasya projesi, dünya projesi, Marmaray projesi ile Üsküdar’da artık yeni bir dönem başlıyor. Hükümet Konağı, Çavuşdere Spor Kompleksi, Burhaniye’deki Gençlik Merkezi, Hasta Yakınları Konukevi projesi ile yeni bir dönem başlıyor. İşsiz gençlerimize iş garantili kurslar düzenleyerek iş istihdamı yaratacağız. Önümüzde 5 altın yıl var. Bu beş yılda sürekli halkıyla beraber olan, halkıyla içiçe olan bir başkan göreceksiniz. Her Çarşamba günüde Başkanla halkının buluştuğu Halk Günü ilan ediyoruz. O gün hiçbir işe bakmayacağız, o gün hiçbir evraka imza atmayacağız. O gün sadece halkımızla birlikte olacağız. Üsküdar artık hak ettiği tarih sahnesindeki yerini yeniden alacak.”

 
 
Editör: Adem Özdoğan-Haberbu

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2009

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir