AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı

Üsküdar ölçeğinden Türkiye siyasetine 2002 yılından buyana birçok başarıya imza atan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar ölçeğinden Türkiye siyasetine 2002 yılından buyana birçok başarıya imza atan AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı, İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde bin kişinin katılımıyla gerçekleşen motivasyon günlerinde 5. Dönem İlk Danışma Meclisi'ni de düzenledi.

1000 KİŞİYLE MUHTEŞEM MOTİVASYON

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, 18-20 Aralık tarihleri arasındaki motivasyonun son akşamında gerçekleşen Danışma Meclisi'nde yaptığı konuşmada ''Boş ve hayali meselelerle uğraşacak vaktimiz yok. Alışılagelmiş siyaseti değiştireceğiz'' dedi.

İlçe Başkanı Halit Hızır konuşmasına, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları'na, AK Parti Üsküdar İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine, AK Parti Üsküdar İlçe Kadın Kollarına, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kollarına, AK Parti Üsküdar Mahalle Başkanlarına ve tüm AK Parti Üsküdar İlçe teşkilatına teşekkür ederek başladı.

BOŞ VE HAYALİ MESELELERLE UĞRAŞACAK VAKTİMİZ YOK
ALIŞILA GELMİŞ SİYASETİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

İlçe Başkanı Halit Hızır'ın konuşmasından satır başları şöyle;

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır

''Bugün mutluyuz, heyecanlıyız, sevinçliyiz. Çünkü Hamd olsun ki AK Partimiz yüzde 50 oyla tek başına iktidarda...

Bugün mutluyuz çünkü emeklilerimizin, memurumuzun, işçimizin, gencimizin, ortaya koyduğumuz güçlü ve çözümcü politikalarla yüzünü güldürdük.

Bugün mutluyuz, heyecanlıyız. Çünkü tek başımıza iktidarımızla milletimizin yeniden umudu artmıştır. Artık milletimiz, yarınlara daha emin ve güvenle bakmaktadır.

Bugün mutluyuz. Çünkü mazlum coğrafyada Suriye'nin, Filistin'in, Arakan'ın yüzü gülmüştür. Milletimizin biz AK Partililerden ve hükümetimizden beklentilerinin neler olduğunu biliyoruz. Bunun için Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere gece gündüz demeden tüm hükümetimiz çalışmaktadır.

Güçlü Türkiye, Büyük Türkiye hedefimize doğru hızla ilerliyoruz.

Büyük doğumlar sancılı olur. Bugün ülkemizin bölgede kendi sınırlarını koruma noktasındaki gösterdiği tavrı hepimizi gururlandırmaktadır.

Şöyle bir geçmişimize bakın... Bırakın kendi sınırlarını uluslararası platformlarda korumayı, onların diplomatlarının karşısında bile konuşmadıklarını el pençe divan durduklarını unutmamalıyız.

İşte 12 yıldır hamd olsun ki bir çok alanda olduğu gibi diplomaside de ülkemizin tarihteki vakur ve onurlu duruşunu ihya ediyoruz.

Bunlar kolay olmuyor. Tabii ki inanan kadroları ve lideri var olduğu sürece hiçbir küresel gücün karşısında asla boyun eğmeyeceğiz. Bu aziz milleti diz çöktürmeye, boyun eğdirmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.

Bunu yanı sıra atılan adımlar sadece dış politikada değil geçtiğimiz hafta Sn. Başbakanımız Hükümetimizin eylem planını açıkladı. Milletimizin teveccühünü yakinen takip ediyoruz. Gerek dış politikadaki duruşumuz, gerekse iç politikadaki atılan adımlar, vatandaşlarımızı mutlu etmiştir.

Bizler halkın arasında olmaya devam edeceğiz. Üsküdarlı komşularımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Alışa gelmiş siyaset anlayışımızı değiştireceğiz. Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz gibi olabildiğince teşkilatlarımızla daha fazla bir araya geleceğiz. Bu manada sıradanlığın, alışagelen kültürün dışına çıkacağız. Siyaset üretme mekanizmasının önünü açacağız.

Boş meselelere, şahıslara harcayacak vaktimiz yok. Çünkü biz AK Partiyiz. Çünkü Bu ülkeye, bu vatana sevdalıyız. Yapacak çok işimiz var.

Bu Millete bu coğrafyaya sözümüz var. Büyük Türkiyeyi kuracağız. Ve Tüm İnsanlığın huzurunu sağlayacak Yeni Dünyayı oluşturacağız.''

Danışma Meclisi Toplantısı'nda divan başkanlığını AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Neslihan Aydın yaptı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Neslihan Aydın'ın yönettiği Danışma Meclisi Toplatısında Ünalan Mahalle Başkanı Sezai Çamlıca, Valide-i Atik Mahalle Başkanı Gökhan Sezen, Mimar Sinan Mahalle Başkanı Alkan Mersin ve Üsküdar Belediye Başkan Yardımcı Sedat Ayyıldız da birer konuşma yaptı. Danışma meclisi dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

Danışma Meclisi Toplantısı'nda Üsküdar Belediye Başkan Yardımcı Sedat Ayyıldız da konuşma yaptı

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı yine kendisine yakışanı yaptı

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir