Başkan Türkmen, Üsküdarlı sporsever bayanlarla buluştu

Üsküdar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Pilates Kursuna istikrarlı bir şekilde katılan bayanlarla kahvaltıda buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''görüyorum ki Spor size bir enerji vermiş ve neşe katmış'' dedi.

Başkan Türkmen, Üsküdarlı sporsever bayanlarla buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çamlıca Spor Okulu'nda 2014 yılında başlatılan pilates kursu bu sene de artan bir ilgi ve katılımla devam ediyor. Geçen sene 100 kişilik katılımla başlayan kurs bu sene 221 kişi oldu ve 195 kişi yedek sporcu olarak kayıt edildi.

Üsküdar'da iki yıldır düzenli olarak gerçekleştirilen Pilates Kursuna katılan bayanlarla sabah kahvaltısında bir araya gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, spor yapan bayanlarda gördüğü enerji ve neşe sonrasında ''Sporun ailenize de etkisi olduğu kesin eşlerinizi ve çocuklarınızı da böyle etkinliklere yönlendirin'' dedi.

Türkmen konuşmasına şöyle devam etti; ''Hanım Sultanların beldesi olan Üsküdar spora ve sporcuya verdiği önemle birçok çalışma yapıyor. İlçeler kategorisinde oldukça başarılıyız hentbol, voleybol, karate, taekwondo, judo branşlarında dereceli sporcularımız var hatta ilçemizden bir bayan bilek güreşi şampiyonumuz bile çıktı. Pilatesle ilgili ise geçen sene başlayan katılım sayısı 100 olan Pilates kursumuzun bu sene bayanlarımızın yoğun katılımı ve istikrarı ile 221 kişi oldu ve 195 kişilikte yedek kursiyerleri ile hizmete devam etmektedir. Bu aktivite ve sosyal organizasyonlara katılan siz Üsküdarlı bayanlarımızı yürekten kutluyorum. Zeynep Kamil Bayan Sağlıklı Yaşam Merkezi, Gençlik Merkezi ve Çamlıca Spor Okulu gibi merkezlerimizde bu yönde spor faaliyetleri devam etmektedir.

TÜRKMEN, ''GÖRÜYORUM Kİ SPOR SİZE BİR ENERJİ VERMİŞ VE NEŞE KATMIŞ''

Buradan da görüyorum ki Spor size bir enerji vermiş ve neşe katmış. Bu enerji ve neşeniz eve de yansıyordur diye düşünüyorum. Ailenize de etkisi olduğu kesin eşlerinizi ve çocuklarınızı da böyle etkinliklere yönlendirin. Sporla ilgili yeni hedeflerimiz ve projelerimiz var. Yüzme ile ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Önceden dediğimiz gibi Üsküdar'da yüzme bilmeyen kalmayacak. Üsküdar Boğaza kıyısı en uzun olan ilçe bizlerde spor merkezlerimiz ve havuzlarımızla bu konuda eğitim veriyoruz çocuklarımızı bu eğitimlere teşvik edelim. Buradan tekrar kurslarımıza katılıp spor yapan, sağlıklı ve de mutlu aileler oluşturan siz bayanlarımızı kutluyorum. Durmak yok spora devam'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir