Üsküdar'dan Yenikapı'ya ''Sen Ben Yok Biz!''

AK Parti büyük İstanbul mitingi 25 Ekim Cumartesi günü Yenikapı miting alanında yapıldı. Yüzbinlerce vatandaşın katıldığı miting için AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı da seferber oldu.

Üsküdar'dan Yenikapı'ya ''Sen Ben Yok Biz!''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti büyük İstanbul mitingi 25 Ekim Cumartesi günü Yenikapı miting alanında yapıldı. Yüzbinlerce vatandaşın katıldığı miting için AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı da seferber oldu. 50 otobüs ve 19 vapur gelin gibi süslenerek vatandaşlarımızın alana kolayca ulaşmasını sağladı. Coşku dolu vatandaşlarımız için 2 vapur da gün boyunca ring sefer yaptı.

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri öncesinde bir kez daha AK Parti'nin birlik ve kardeşlik buluşmasına ev sahipliği yapan Yenikapı Meydanı'na Üsküdar'dan gidenlerin oluşturduğu kalabalık, basının da ilgisini çekti. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ile yapılan röportaj canlı olarak miting alanındaki ekranlara da yansıtılmış, miting alanında bulunan vatandaşlar tarafından da takip edildi.

Vatandaşlarımız soğuk ve yağışlı hava ihtimaline rağmen ''Sen Ben Yok, Biz Varız'' diyerek AK Parti'ye destek için Yenikapı miting alanını doldurdular.

Vatandaşlarımız soğuk ve yağışlı hava ihtimaline rağmen ''Sen Ben Yok, Biz Varız'' diyerek AK Parti'ye destek için Yenikapı miting alanını doldurdular.

Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Ataş, İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir gece önce miting alanındaki çalışmaları inceleyen Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır; ''Tüm üyelerimize ve gönüldaşlarımıza bugün Yenikapı'da gerçekleştirdiğimiz 'BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİMİZE' 19 Gemi 50 Otobüs ile yoğun katılım sağlayan Üsküdarımıza teşekkür ederim'' şeklinde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun miting konuşmasından satır başları ise şöyle;

- Aziz İstanbul. Haydi Bismillah diyerek yola çıkmaya hazır şehrim. Sizleri sevgiyle muhabbetle selamlıyorum.

- Efendimizin fetihle müjdelediği bu mübarek toprakların insanlarını saygıyla selamlıyorum. Fatih Sultan Mehmet'i, Kanuni Sultan Selim'i, Abdülhamit Han'ı ve Mimar Sinan'ı selamlıyorum.

- Türkiye'nin Doğusu, Batısı, Güney, Kuzeyi burada. Birileri bu meydanda toplanan kardeşlerimizi ayrıştırma hesapları yapabilir, ancak burada İstanbullular olarak bulunuyoruz. Ülkemiz terör imtihanından geçiyor. Şehitler için Fatiha çağrısında bulunuyorum. El Fatiha.

- O hainler o alçaklar bilsinler ki, Türkiye meydandayken hiçbir alçak pusuya geçit vermeyeceğiz. Bu insanlık dışı eylemlerin hedefi Türkiye'dir. Hiç şüpheniz olmasın ki, bu saldırılar Türkiye'nin önünü kesmek için yapılıyor.

- 2013 Mayıs'ında ağaçları bahane ederek Gezi olaylarını başlattılar. Gençlerimizin hassasiyetini kullandılar. Sokaklarımızı yaktılar, yıktılar, esnafımızın ekmeğine saldırdılar. Biz ne yaptık, dik durduk. Geldik bunları size, milletimize şikayet ettik. Sizler bu meydanları doldurdunuz, bunlara boyun eğmeyin dediniz.

- Başbakanımız Cumhurbaşkanı olunca, bu Eş Başkan çıkıp 'Katil devlet' sloganıyla herkesi sokağa döktü. Kan akıttı.

-Barıştan bahsediyorlar, hendek kazarak mı, çocuk katlederek mi barış getireceksiniz. Yapılan oyunun, kurulan tuzağın farkında mısınız? Bu tuzakları başlarına çalacak mıyız? Hz. Hüseyin'in yolunu mazlumlara sahip çıkacak yolunu aydınlatmaya devam edecek miyiz?

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar'dan Yenikapı'ya ''Sen Ben Yok Biz!''

- Devlet hastanesini bombalayanlar, ülkeye deva olabilirler mi?

- Sayın Bahçeli'nin evet dediğini duydunuz mu? Ya bir kere de Allah aşkına milletin 'Hayır'ı için Evet de. Ne teklif götürdüysek Hayır dedi. Peki ne yapar Bahçeli, köşesinde oturur, terörle mücadele diye başkasına görev verir. Benim bildiğim MHP'liler devletini korur. Ona birinin Evet demeyi öğretmesi lazım da hangi dilde öğreteceğiz bilmiyorum. Milletin lugatını unutan, evet diyebilir mi millete.

- Taban koalisyon istiyordu. MHP tabanından olumlu mesajlara rağmen reddetti. Söze gelince, kimse ondan daha fazla bağıramıyor. Yine hakaretler küfürler iftiralar atmış. Siyasi nezaketten nasibini almamış. Bayramlık ağzını her açtığında öfke kusuyor. Ya bir kere de tebessüm et. Sayın Bahçeli, o televizyon ekranlarında açtığın çantayı, bizim yanımızda niye açıp da okumadın?

- Vatandaşlarımızı katleden DAEŞ'e de, polisimizi uyurken katleden PKK'ya da, DHKP-C'ye de operasyonlarımızı başlattık.

- Bosna Hersek'ten, Kosova'dan destek için gelen kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir