Üsküdar Nevmekan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı

Üsküdar Belediyesi'nin sanat galerisi, sahne ve kitaplı kahve konseptiyle farklı bir harmoni sunan mekanı ''Nevmekan'' AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı.

Üsküdar Nevmekan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin sanat galerisi, sahne ve kitaplı kahve konseptiyle farklı bir harmoni sunan mekanı ''Nevmekan'' AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte teşkilat mensupları ve çok sayıda öğrenci karşıladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte teşkilat mensupları ve çok sayıda öğrenci karşıladı. Başbakan Davutoğlu Nevmekan girişinde Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile kısa süre sohbet ettikten sonra Nevmekan'a geçerek öğrencilerle buluştu.

Üsküdar, Nevmekan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU NEVMEKAN'A BAYILDI

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in ev sahipliği yaptığı tesiste bir araya geldiği gençlerin sorularını yanıtlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ''Nevmekan''ı çok beğendiğini ifade ederek mekanın hizmete açılmasında emeği geçenleri tebrik etti.

Üsküdar, Nevmekan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı

DERSİ KIRANI GÖZLERİNDEN YAKALARIM

TRT Haber'de canlı yayınlanan ''Şimdi ve Burada'' programında öğrencilerle yaptığı sohbete öğretim üyeliği yaptığı dönemdeki anılarını anlatarak başlayan Başbakan Davutoğlu, kendisini dinleyen öğrencilere ''Ders kırıp gelen varsa yakalarım gözlerinizden'' diyerek espri yaptı.

GENÇLERLE SAMİMİ SOHBET

Davutoğlu, Üsküdar'daki Nev Mekan Kafe'de gençlerle bir araya gelerek, gündeme ilişkin soruları cevapladı.  ''Ne kadar zamandır bir sınıfta ders vermediniz?'' sorusu üzerine Davutoğlu, dersin mutlaka sınıfta bir araya gelerek yapılması gerektiğini düşünmediğini ifade ederek, 15 gün önce doktora öğrencileriyle, saat 01.00'den 03.00'e kadar ders yaptıklarını anlattı.

Üsküdar Belediyesi'nin sanat galerisi, sahne ve kitaplı kahve konseptiyle farklı bir harmoni sunan mekanı ''Nevmekan'' AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ağırladı.

Davutoğlu, hoca-talebe ilişkisini bir kere başlayıp biten bir şey olarak görmediğini dile getirerek, ''Uzun süre oldu belki üniversite sınıfı formatında ders vermeyeli ama değişik yerlerde ders verdiğim anlar oluyor. Bazen de toplantıları ben seçemiyorum. Büyükelçilere, Dışişleri Bakanıyken, 'Hadi bakalım' diyordum, sorular soruyordum. O havayı hissetmek istiyorsunuz'' diye konuştu.

NEVMEKAN AÇILIR AÇILMAZ GÖZDE OLDU

Eskiden İETT Garajı ve tramvay hangarı olarak kullanılan yapının, özel dekorasyonu ile kitapseverlerin vazgeçemeyecekleri ''sanat galerisi, sahne ve kitaplı kahve konseptiyle'' buluşturan bir merkeze dönüştüğü ''Nevmekan'' bir anda tüm dikkatleri üzerine çekerek açılır açılmaz herkesin gözdesi olan bir mekana dönüştü.

''KİTAP BİLGİ VE DOSTLUĞUN BULUŞTUĞU BİR MEKAN''

Geçen hafta yapılan açılışta Nevmekan, sosyal ve kültürel belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Üsküdar Belediyesi, Nevmekan ile kitabı, sanatı ve gençliği bir araya getirmeyi başardı. Türkiye'de eşi olmayan bir anlayışla edebiyat, müzik ve sanatın buluşma noktası olan mekan tarihi dokusuyla da konukların beğenisini kazanıyor.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir