Üsküdar'da Kültür ve Sanat Şöleni başladı

Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle 2015-2016 yılı Kültür ve Sanat Sezonu'nun açılışı yapıldı. Gecede Piyanist Tuluyhan Uğurlu da sahne aldı.

Üsküdar'da Kültür ve Sanat Şöleni başladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın bu yıl ''Kahraman Şehitlerimize Minnetle'' temasıyla oluşturduğu 2015-2016 yılı Kültür ve Sanat Sezonu'nun açılış programı gerçekleştirildi. Etkinliğe Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ile birlikte birçok seçkin davetli katıldı.

Besteci-Piyanist Tuluyhan Uğurlu sevilen eserlerini etkinliğe katılan vatandaşlar için seslendirdi.

TULUYHAN UĞURLU SAHNE ALDI

Kokteyl ve resim sergisiyle başlayan gecede sahne alan Besteci-Piyanist Tuluyhan Uğurlu sevilen eserlerini etkinliğe katılan vatandaşlar için seslendirdi. Usta sanatçı performansı ile izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Sezon boyunca gerçekleştirilecek farklı konulardaki seminerler, dinletiler, sergi, anma ve saygı günlerinden oluşan tanıtım filmi gösteriminin ardından kürsüye gelen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 2015-2016 sezonunda belediyenin kültür sanata bakışı ve vizyonunu anlattı.

Üsküdar Belediyesi tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle 2015-2016 yılı Kültür ve Sanat Sezonu'nun açılışı yapıldı.

Yıl boyunca gerçekleştirilecek etkinliklere ilişkin genel bilgiler veren, Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdar'da kültür sanat sezonunun dolu dolu geçeceğini vurguladı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Biz toplumun her kesimine hitap edecek faaliyetler ve projelere imza atarken kültür sanat çalışmalarımızda da bu dağılımı unutmamaya çalışıyoruz.''

İKİ BİN ETKİNLİĞE 460 BİN ÜSKÜDARLI KATILDI

Geride kalan kültür sanat sezonunda Üsküdarlı vatandaşların kültür sanat etkinliklerine büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Biz toplumun her kesimine hitap edecek faaliyetler ve projelere imza atarken kültür sanat çalışmalarımızda da bu dağılımı unutmamaya çalışıyoruz. Toplumu araştıran değil birleştiren, bütünleştiren etkinlikler, sosyalleştiren aktiviteler düzenliyoruz. Üsküdarlı dostlarımız bizleri yanıltmadı kültür sanat faaliyetlerimizde bizleri yalnız bırakmadılar. Kültür merkezlerimizde geçen yıl düzenlediğimiz iki bine yakın etkinlikte toplamda 460 bin Üsküdarlı dostumuz salonları tıklım tıklım doldurdu. Üsküdar'ın nüfusu 550 bine yakın olduğu için neredeyse bütün Üsküdarlılar kültürel faaliyetlerden kendilerine yer bulmuş'' şeklinde konuştu.

Besteci-Piyanist Tuluyhan Uğurlu, Üsküdar'da sahne aldı

Etkinlikte Mühür Sanat Türk Müzik Topluluğu da geceye katılan vatandaşlar için dinleti sundu.

Mühür Sanat Türk Müzik Topluluğu da geceye katılan vatandaşlar için dinleti sundu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir