AK Parti bölge milletvekili adayları Üsküdar sokaklarında

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Üsküdar'da çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti bölge milletvekili adayları Üsküdar sokaklarında
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarından İsmet Uçma, Metin Külünk, Coşkun Koç, Hasan Ekmen, Hasan Turan, Hulusi Şentürk, Mehmet Hüsrev, Muhammed Ali Kumru ve Hacer Aktürk beraberlerinde AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Medet Kara, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları yönetim kurulu üyeleri, eski teşkilat mensupları, mahalle başkanları ve yönetimleri ile mahalle ziyaretlerine başlandı.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak olan seçim kapsamında Üsküdar'da çalışmalarını hızlandırdı.

İlk günkü aşkla diyerek yola çıkan bölge milletvekilleri ile teşkilat mensupları 1 Kasım'daki seçimin önemini Üsküdar'daki tüm vatandaşlara ulaşarak anlatmayı hedefliyor.

AK Parti bölge milletvekili adayları Üsküdar sokaklarında

Her gün en az 3 mahallede esnaf ziyaretleri, STK ziyaretleri, ev sohbetleri ile tüm vatandaşlara ulaşma gayreti içinde çalışmalarını hızlandıran AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tüm teşkilat mensupları ile saha çalışmalarına devam ediyor.

HALİT HIZIR, ''1 KASIM'DA SEÇİMLERE YÜKSEK KATILIM BEKLİYORUZ''

HALİT HIZIR, ''1 KASIM'DA SEÇİMLERE YÜKSEK KATILIM BEKLİYORUZ''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, ''Hedefimiz, vatandaşa istikrarın önemini anlatmak ve Türkiye'ye çelme takmak isteyenlere gereken cevabı vermektir!'' diyerek Üsküdar halkından 1 Kasım'daki seçimlere yüksek katılım beklediğini ifade etti.

AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Medet Kara

KARA, ''TEVECCÜH ARTARAK DEVAM EDİYOR''

AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Medet Kara ise, Üsküdar'ın her noktasında çalışma yaptıklarını ve halkın teveccühünün daha da arttığını söyledi. Bu kapsamda 29 Eylül'de AK Parti İstanbul milletvekilleri ve aynı zamanda 26. dönem milletvekili adayları olan İsmet Uçma ve Metin Külünk ile Bulgurlu ve Mimar Sinan Mahallelerinde; 30 Eylül'de milletvekili adayları Coşkun Koç ve Hasan Ekmen ile Cumhuriyet ve Ferah Mahallelerinde, 1 Ekim'de milletvekili adayları Hulusi Şentürk, Mehmet Hüsrev ve Muhammet Ali Kumru ile de Yavuztürk, Zeynep Kamil ve Burhaniye Mahallelerinde çeşitli programlar ile çalışmalar yapıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın tüm çalışmalarının sosyal medya üzerinden de paylaşıldığını ve vatandaştan olumlu tepkiler aldığını dile getiren İlçe Başkanı Halit Hızır, eski ve yeni tüm teşkilat mensuplarına, yerel basına ve Üsküdar halkına teşekkür ederek ''Hedefimiz, vatandaşa istikrarın önemini anlatmak ve Türkiye'ye çelme takmak isteyenlere gereken cevabı vermektir!'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir