AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı bayramda ''Haydi Bismillah'' dedi

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlere aralıksız bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor. Hazırlıklar kapsamında Üsküdar'da bayramın 2. günü Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan hemen sonra Üsküdar'da merkezi bulunan STK'larla bayramlaşma programlarına iştirak edildi.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı bayramda ''Haydi Bismillah'' dedi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı ilçe başkanı Halit Hızır önderliğinde 1 Kasım genel seçimlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimlere aralıksız bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

Çalışmalarda daha çok Üsküdarlıyla bir araya gelebilmek için bayramın 4. günü açılışı yapılması gereken Seçim Koordinasyon Merkezi, bayramın 2. günü yapıldı ve merkezi Üsküdar'da bulunan çok sayıda derneğe bayram ziyaretleri gerçekleştirildi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, 'Haydi Bismillah'

HALİT HIZIR, ''HAYDİ BİSMİLLAH'' DEDİK

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır'ın yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi; ''Ailemizle bayramlaşıp, kurbanımızı kesip 'Haydi Bismillah' diyerek seçim çalışmamıza başladık. SKM'mizi açtıktan hemen sonra, Üsküdar'da merkezi bulunan hemşehri derneklerinin bayramlaşma programlarına tüm teşkilat mensuplarımızla katılarak onların sevinçlerine ortak olmaya çalıştık. Üsküdarlı hemşehrilerimizin hüzünlü günlerinde olduğu kadar sevinçli günlerinde de yanlarında olmamız bizim asli görevlerimizdendir. Bu konuda Teşkilat Mensuplarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Milletvekili Adaylarımız, 1 Kasım seçimlerinin önemini ve ülkemiz üzerine kurulan tuzakları herkese anlatmak için dur-durak bilmeden tüm üsküdarlıları ziyaret etmemiz gerekiyor. Bu sebeple bizleri aralarında görmek isteyen farklı il ve ilçelerimizin hemşehri derneklerini ziyaret edip, sevinçlerine ortak olduk. Biz 'Haydi Bismillah' dedik, inşallah bundan sonraki çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir'' dedi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı bayram ziyaretleri

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı bayram ziyaretleri kapsamında Ordu Aybastı Pelitözü, Rize Güneysu, Rize Çayeli, Üsküdar Rizeliler, Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı, Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Merkez, Kastamonu Hanönü, Kastamonu Cide Soğuksu, Bingöl Vakfı, Bingöl, Bingöl Çiçekteper, Giresun Çamoluk Gürçalı, Giresun Çamoluk Daldibi, Giresun Çamoluk Bayır, Çorum Kargı, Sivas Esenkaya, Sivas Akıncılar Elibüyük ve Sivas Kılıçköyü derneklerini ziyaret ederek Üsküdarlılarla bir araya geldi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı bayram ziyaretleri

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı bayram ziyaretleri

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı bayram ziyaretleri

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir