Üsküdar'da silahlı banka soygununu vatandaşlar önledi

Bugün öğle saatlerinde Üsküdar'da meydana gelen olayda banka şubesini soyan zanlı, kaçtığı halk pazarında vatandaşlar ve zabıta ekipleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Üsküdar'da silahlı banka soygununu vatandaşlar önledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Soygun girişimi bugün öğle saatlerinde Üsküdar Ahmediye Mahallesi'nde bulunan Dr. Fahri Atabay Caddesi üzerindeki bir banka şubesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, bankaya gelen bir kişi belindeki kuru-sıkı silahla güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını aldı. Banka şubesinde çalışanları silahla tehdit eden zanlı, kasadaki yaklaşık 12 bin lirayı alarak kaçtı. Zanlı, bankanın karşı sokağında bulunan halk pazarına girdi.

Soyguncuyu elindeki silah ve poşetle görüp, şüphelenen vatandaşlar ve zabıta ekipleri, üzerine atlayarak zanlıyı etkisiz hale getirdi. Bir süre sonra yakaladıkları kişinin banka soyguncusu olduğunu öğrenen vatandaşlar, zanlıyı banka görevlilerine teslim etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı gözaltına alarak Üsküdar Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü.

Soygun ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine gelirken talihsiz bir olay yaşadı. Polis ekipleri olay yeri yakınında yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir kadına çarptı. Yaralanan yaşlı kadın da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir