Üsküdar Belediyespor yeni sezona Çatalzeytin'de hazırlanıyor

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesindeki kampla hazırlanıyor.

Üsküdar Belediyespor yeni sezona Çatalzeytin'de hazırlanıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, Hentbol Bayanlar Süper Lig karşılaşmaları öncesinde 11-19 Ağustos 2015 tarihleri arasında kamp çalışmalarını Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde hazırlanıyor. Çatalzeytin Kapalı spor Salonu'nda günde çift idman ile sezona hazırlanan Üsküdar Belediyespor, kros çalışmalarını ise MYO yerleşkesinde yapıyor.

Çatalzeytin Kapalı spor Salonu'nda günde çift idman ile sezona hazırlanan Üsküdar Belediyespor, kros çalışmalarını ise MYO yerleşkesinde yapıyor.

Çatalzeytin Belediyesi Sosyal Tesislerinde konaklayan Üsküdar Belediyespor takımı başantrenör Serkan İnci, yardımcı antrenörler Seyhan Kaljoshi ve İldar Tekdal ile masör Handan Turan yönetiminde 15 kadın sporcu bulunuyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Üsküdar Belediyesi Bayan Hentbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesindeki kampla hazırlanıyor.

İNCİ, ''ÇATALZEYTİN KAMP İÇİN İDEAL BİR BELDE''

3 Eylül'de başlayacak Türkiye Kupası hazırlıkları için Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesine gelen hentbol takımının başantrenörü Serkan İnci ''Çatalzeytin kamp yapacak takımlar için ideal bir belde. Masmavi Karadeniz'in kıyısında yemyeşil ormanların eteğinde huzur içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Konaklama yeri ile salon arasının birbirine çok yakın olması ve belediye başkanı Musa İhsan Uğuz'un yakın ilgisi bizim burada kamp yapmamızı sağladı. Takımımız ligin en genç ve tek yerli sporculardan oluşan takımıdır. Ligde 12 takım var. Kastamonu'nun da takımı ligde mücadele ediyor. İyi bir kamp dönemi geçirmeyi hedefliyoruz. Yakın zamanda Üsküdar Belediye Başkanımız da ilçeye gelerek bizimle birlikte olacak'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir