Organ naklinden sonra maça çıktılar

Organ nakli olduktan sonra sağlıklarına kavuşan hastalar Çengelköy Spor Kulübü ile futbol karşılaşması yaptılar

Organ naklinden sonra maça çıktılar
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Medicana Çamlıca Hastanesi'nde organ nakli ameliyatı ile yeniden sağlığına kavuşan organ nakil hastaları, Çengelköy Spor Kulübü futbol takımı ile bir araya gelerek, futbol maçı yaptılar.

Fenerbahçe forması giyen Moussa Sow'un kardeşi Amadou Sow'u geçtiğimiz günlerde transfer ederek dikkatleri üzerine çeken Çengelköy Spor Kulübü, hastaların yeni hayatlarına spor yaparak başlamalarını sağladı. Organ naklinin spor yapmalarına da bir engel olmadığını kanıtlayan katılımcılar, organ bekleyen hastalar için de somut bir umut ışığı oldu.

30 Temmuz Perşembe günü, Çengelköy Spor Kulübü Rasathane Tesislerinde; Organ bağışı ve nakli konusundaki bilgi ve farkındalığın artırılması amacıyla düzenlenen ''Organ Bağışla Hayat Kurtar'' etkinliği kapsamında, böbrek nakli olan hastalar ve Çengelköysporlu futbolcular, futbol maçı yaparak eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Organ nakli olduktan sonra sağlıklarına kavuşan hastalar Çengelköy Spor Kulübü ile futbol karşılaşması yaptılar

BAĞIŞLANAN HER ORGAN HAYATA TUTUNAN BİR İNSANDIR

Futbol maçı öncesinde, katılımcılara organ bağışı ve nakli konusunda bilgi veren Medicana Çamlıca Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Alp Gürkan, ''Organ nakli olan bireyler diğer sağlıklı insanlar gibi spor yapabiliyor, normal hayatlarına devam edebiliyor. Ülkemizde organ bekleme listelerinde hasta sayıları giderek artarken, yapılan organ bağışları ihtiyacı karşılamakta yetersiz kalıyor'' dedi.

Çengelköy Spor Kulübü'ne, organ bağışı konusunda gösterdikleri hassasiyetten ötürü teşekkür eden Prof. Dr. Alp Gürkan, ''Eğer bir şeyleri gömmeniz gerekiyorsa; hatalarınızı, kusurlarınızı, insanlara olan önyargılarınızı gömün. Bir kişi organlarını bağışlayarak birçok insana yaşama şansı verebilir '' mesajını verdi.

aksam.com.tr


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir