Windows 10 kullanıma sunuldu

Teknoloji devi Microsoft, geçen yıl tanıtımını yaptığı Windows 10'u kademeli olarak kullanıma sunmaya başladı.

Windows 10 kullanıma sunuldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Microsoft, Windows 10'u yayınladı. Daha önceki sürümleri 7 ve 8.1'den izler taşıyan yeni işletim sistemi, Microsoft'un akıllı asistanı Cortana ve yeni internet tarayıcısı Edge ile ilgi topluyor.

Teknoloji devinin en sonki işletim sistemiyle yeni bir başlat menüsü kullanıcıları karşılayacak. Microsoft'un akıllı asistanı Cortana'yı da destekleyen işletim sistemi, farklı cihazlarla senkronize bir biçim de kullanılabilecek.

Windows 10'un en dikkat çeken yenilikleri arasında Microsoft Explorer'ın yerini alan yeni internet tarayıcısı Microsoft Edge yer alıyor.

ÜCRETSİZ KULLANIM

Windows 7 ve 8.1 sürümlerini kullananlara Windows 10'a ücretsiz geçiş imkanı sunulacak.

NE KADAR YER KAPLAYACAK?

Bilgisayarınıza Windows 10 güncellemesini yapmak için sabit diskinizde en az 3 GB'lık bir boş alana sahip olmanız gerekiyor.

Şirketin güncellemeyi yapmak isteyen kullanıcılar için yaklaşık 40 Tbps'lik bir bir kota ayırdığı iddia ediliyor. Apple'ın bu gibi durumlarda maksimum 8 Tbps'lik bir kota açtığı düşünülecek olursa Microsoft'un Windows 10'a ne kadar önem verdiği anlaşılabilir.

En yaygın işletim sistemi olan Windows, ilk sürümü 1985 yılında kullanıma sunmuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Teknoloji

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir