Asım Ülker Kız Kur'an Kursu yeni binası hizmete açıldı

Üsküdar Büyük Çamlıca eteklerinde bulunan ve uzun yıllardır eğitim faaliyetlerini sürdüren Asım Ülker Kız Kur'an Kursunun yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

Asım Ülker Kız Kur'an Kursu yeni binası hizmete açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İftar öncesinde yapılan törene; Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, İl Müftü Yardımcıları Mehmet Yaman ve Muteber Gülsefa Uygur, Rahmetli Asım Ülker ailesinin üç kuşaktan temsilcileri, Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı Başkanı ile Yöneticileri, ilim adamları, iş adamları, Üsküdar Din Görevlileri, Asım Ülker Kız Kur'an Kursu Öğreticileri, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler katıldı.

Üsküdar Büyük Çamlıca eteklerinde bulunan ve uzun yıllardır eğitim faaliyetlerini sürdüren Asım Ülker Kız Kur'an Kursunun yeni hizmet binasının açılışı yapıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, ''Üsküdar'a kazandırılan yeni bir Kur'an Kursu binasının açılışını yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Daha önce müsait olmayan bir ortamda hizmet vermeye çalışan Kur'an Kursumuz artık örnek niteliğindeki bir binada faaliyetlerini sürdürecek. Bunu sağlayan Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı'na ve bu vakfın kurucuları olan Berksan Ailesine çok teşekkür ediyor, Asım Ülker'i de rahmetle anıyorum'' dedi.

Asım Ülker Kız Kur'an Kursu yeni binası hizmete açıldı

İl Müftü Yardımcısı Mehmet Yaman da konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini kısaca ifade ettikten sonra bir açılış duası yaptı. Ardından topluca açılış kurdelesi kesildi ve bina gezildi.

4 katlı yeni binanın giriş katı 4-6 yaş grubuna tahsis edildi. Herşeyin miniklere göre dizayn edildiği bu katta; iki sınıf, oyun ve etkinlik salonu, yemekhane ve mutfak bulunuyor.

Asım Ülker Kız Kur'an Kursu yeni binası hizmete açıldı

Yetişkin hanımlara ve kız öğrencilere gündüzlü eğitim verilen kursun diğer katlarında ise; 8 adet sınıf, seminer salonu, musiki odası, klasik sanatlar (hat, tezhip, ebru) odası, çok amaçlı bir salon, mutfak, idare odası ve öğretmenler odası bulunmaktadır.

Program, vakıf yönetimi tarafından verilen iftarla son buldu.

Üsküdar Müftülüğü


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir