Üsküdar İnovasyon Merkezi ilk mezunlarını verdi

Üsküdar İnovasyon Merkezi bünyesinde başarı gösteren 40 kursiyer, 320 saatlik eğitimin ardından düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Üsküdar İnovasyon Merkezi ilk mezunlarını verdi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Kalkınma Ajansı, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğiyle geçtiğimiz aylarda 2014 Çocuklar ve Gençler Mali Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer görülerek hayata geçirilen ''Üsküdar İnovasyon Merkezi'' projesinin ilk aşamasını tamamladı. Proje kapsamında ilk etapta seçilen 40 kursiyer, eğitimlerini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

Üsküdar İnovasyon Merkezi bünyesinde başarı gösteren 40 kursiyer, 320 saatlik eğitimin ardından düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

ELDE EDİLEN KAZANIMLAR ELE ALINDI

Üsküdar Sözbir Royal Residence Hotel'de düzenlenen sertifika törenine Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Mete Yapıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, kursiyerler ve basın mensupları katıldı. Üsküdar İnovasyon Merkezi Projesi'nin kapanış programında yapılan sunumlarda hayata geçirilen projeyle elde edilen kazanımlar anlatıldı. Projenin aşamalarının da anlatıldığı programda gelişen teknolojinin insan hayatındaki önemine de vurgu yapıldı.

''BU PROJEDE YER ALMAK İNSANLIĞA KATKI SAĞLAMAKTIR''

İnovasyonun insan hayatını kolaylaştırmada büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Mete Yapıcı, ''Günümüzde bu inovasyon projeleri sayesinde hayatın israfı, insanın israfı ve emeğin israfı en aza indi. Mekatronik gelecekte bu israfı en aza indirecek bir proje olarak görüyoruz bu çalışmayı. Bu projede yer almak insanlığa katkı sağlamaktır. Bu projenin hazırlanmasında bizim de belediye olarak küçük bir katkımız bulunduğu için kendimizi mesut hissediyoruz. Ancak asıl katkıyı bu projede yer alanlar sağlayacak ve ilkemizi en yüksek yarınlara taşıyacaklardır'' ifadelerini kullandı.

Program konuşmaların ardından davetlilere ikram edilen iftarla birlikte sona erdi.

PROJE NEYİ AMAÇLIYOR?

Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yapılan Üsküdar İnovasyon Merkezi, çocuk ve gençlerin yeni teknolojilerin yanı sıra üretim modelleriyle tanışmalarını sağlayacak. Yenilikçilik kapasitesinin geliştirilmesine, bilgi ve becerinin arttırılmasına da katkı sağlaması amaçlanan projede, gençlerin uygun iş alanlarına yönelik istihdamına da katkı sağlanmış olacak.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir