Şehit Aileleri ve Gaziler Üsküdar'daki iftarda buluştu

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğiyle Şehit Aileleri ve Gaziler için İftar programı düzenlendi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Üsküdar'daki iftarda buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlenen iftar programına yaklaşık 500 şehit yakını ve gazi'nin katılırken davetliler hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.

Üsküdar Belediyesi ile Üsküdar Kaymakamlığı işbirliğiyle Şehit Aileleri ve Gaziler için İftar programı düzenlendi.

Üsküdar Belediyesi Nikah Sarayı Kız Kulesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona, Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, 15. Füze Üst Komutanı Hava Tuğgeneral Şener Yazıcı, Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa Özdemir, şehit yakınları, gaziler ve basın mensupları katıldı. Gecede İlahiler ve Kuran-ı Kerim tilaveti eşliğinde iftar vaktini bekleyen vatandaşlar Ezan'ın okunmasının ardından oruçlarını açtılar.

RAMAZAN RAHMET VE BAĞIŞLANMA AYIDIR

Şehit aileleriyle yakından ilgilenip davetlerine katıldıkları için teşekkür eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu Cehennemden azat olma ayı olan mübarek Ramazan'ı Şerifinizi tebrik ederim. Onbir Ayın Sultanı Ramazan'ı Şerif, hepinizin ve hepimizin hakkında hayırlı olsun. Cenabı Allah bu güzel ay dolayısıyla hepimizi affedeceği kullarının cümlesine dahil eylesin. Bir kez daha Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktığı siz değerli ailelerine hayırlı, saadetli uzun ömürler diliyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat, ebediyete göç edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum'' diye konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Şehitlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktığı siz değerli ailelerine hayırlı, saadetli uzun ömürler diliyorum. Gazilerimize sağlık sıhhat, ebediyete göç edenlere de Allah'tan rahmet diliyorum'' diye konuştu

VATAN İÇİN CANLARINI SEVE SEVE VERDİLER

Başkan Türkmen, Allah'a iman etmiş mümin insanlar olduklarına vurgu yaparak, ''Biliyoruz ki bizim için kutsiyetinden asla taviz veremeyeceğimiz değerlerimiz var. Onlardan bir tanesi ve en önemlisi de vatanımızdır, toprağımızdır. Sizin evlatlarınız, eşleriniz, kardeşleriniz bu kutsal varlığımız, vatanımız ve memleketimiz için, bu milletin huzuru, bekası ve kardeşliği için canlarını seve seve vermekten asla çekinmemiş. Ve yine değerli evlatlarınız, kardeşleriniz şehitlerimiz eğer memleket söz konusu ise hiçbir fedakârlıktan gözlerini kırpmadan sakınmamış. Ne mutlu size ki hepiniz birer Şehit ve birer Gazi yakınısınız. Bu memlekette her zaman baştacı edilmesi gereken insanlarsınız. Allah sizlerden razı olsun ve Şehitlerimize rahmet eylesin'' dedi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Üsküdar'daki iftarda buluştu

EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN

Bir arada iftar yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten şehit yakını Turgut Özkan, ''Böyle bir organizasyon düzenlediklerinden dolayı Üsküdar Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Çok memnun kaldık. Bu tarz organizasyonlar inşallah böyle devam eder. O eski anıları da, vatandaşın acılı günlerini ve geçmişteki olayları gündeme getirmeleri çok güzel bir şey. Bu organizasyonda emeği geçenlerden Allah razı olsun'' diye konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir