Sultantepe'de üç aylık teneffüsün zili çaldı

Yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi Sultantepe Ortaokulu'nda da karne sevinci yaşandı. Karne törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Sultantepe'de üç aylık teneffüsün zili çaldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi Sultantepe Ortaokulu'nda da karne sevinci yaşandı. Karne törenine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen tören saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Sultantepe'de üç aylık teneffüsün zili çaldı

Daha sonra okul müdürü Nedim Güney ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen kısa birer konuşma yaptılar.

Sultantepe Ortaokulu Müdürü Nedim Güney yaptığı konuşmada şu sözleri söyledi; ''Geride bıraktığımız 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı'nın okulumuz için çok başarılı geçtiğini söyleyebiliriz.'' dedi

Sultantepe Ortaokulu Müdürü Nedim Güney yaptığı konuşmada şu sözleri söyledi; ''Geride bıraktığımız 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı'nın okulumuz için çok başarılı geçtiğini söyleyebiliriz. 850 öğrencimiz, 60 öğrencimiz var. Bu binamızdaki ikinci yılımızdı. 5. Sınıflarımızda haftada 13 saat İngilizce öğretimimizle başladık. 'Kardeş Okul' projesi kapsamında yurt dışından misafirler ağırladık, yurt dışına öğrencilerimizi götürdük. Bunun dışında öğrencilerimiz sosyal-sportif faaliyetlerde okulumuza 20'ye yakın kupa getirdiler. Ayrıca Şalpazarı, Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği'miz ve Üsküdar Belediyesi ile işbirliği içinde 'Tek Seçenek Spor' adlı projemizi başarıyla gerçekleştirdik. Projemize Kirazlıtepe'de bulunan Orhan Seyfi Orhon Ortaokulu öğrencileri de katıldı. TEOG Sınavlarında Üsküdar genelindeki ortaokullarda 10 Türkiye birincisi var, bunların üç tanesi bizim okulumuzdan çıktı. Bu da bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu.

Okulumuz iyi yoldadır, ancak şu anda arzu ettiğimiz yerde değiliz. Önümüzdeki üç yıl içinde Üsküdar'da ilk sırada olmayı hedefledik, bu doğrultuda çalışıyoruz.'' dedi.

Sultantepe'de üç aylık teneffüsün zili çaldı

Sultantepe'de üç aylık teneffüsün zili çaldı

Hilmi Türkmen ise ''bugün ülkemizde 17,5 milyon insan için özel bir gün. Üç aylık bir teneffüsün zili çalıyor.'' dedi

ÜÇ AYLIK BİR TENEFFÜSÜN ZİLİ ÇALIYOR

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise ''bugün ülkemizde 17,5 milyon insan için özel bir gün. Üç aylık bir teneffüsün zili çalıyor. Sizler de bu tatili iyi değerlendirecek, ailenize, memleketinize vakit ayıracak ve Eylül ayında dinlenmiş olarak yine öğrenim hayatınıza devam edeceksiniz.

Sultantepe Ortaokulu Üsküdar'ımızın en başarılı okullarından biridir. Bu başarıdan dolayı başta müdürümüz Nedim Güney olmak üzere bütün öğretmenleri ve siz öğrencileri tebrik ediyorum. Hayat su gibi akıp geçiyor. Bu eğitim-öğretim sezonunun başladığı gün daha dün gibiydi. Üç aylık tatil de uzun bir süre gibi gelebilir ama o da çok çabuk geçecek. Mezun olan öğrencilerimizi de kutluyorum. Onlar için artık yeni bir hayat başlıyor. Onlara 'yolunuz açık olsun' diyoruz. Üsküdar Belediyesi olarak Üsküdar'daki okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya gayret ettik. Bundan sonra da etmeye devam edeceğiz.''

Sultantepe Ortaokulu'nda da karne sevinci yaşandı.

Sultantepe'de üç aylık teneffüsün zili çaldı

Hilmi Türkmen daha sonra karnelerini almak için sınıflarına giren öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek kendileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üsküdar 34 / Haber : Bülent Şirin


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir