6 bin Üsküdarlı Öğrenciye Eğitim Bursu yardımı yapıldı

Üsküdar Belediyesi eğitim hayatına zor şartlarda devam eden dar gelirli 6 bin ilkokul ortaokul ve lise öğrencisine, 1 milyon 732 bin TL tutarında ''Eğitim Bursu'' dağıttı.

6 bin Üsküdarlı Öğrenciye Eğitim Bursu yardımı yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği çalışmada ilçedeki 120 farklı öğretim kurumunda eğitim gören dar gelirli 6 bin öğrenci tespit edilmişti.

Her yıl titiz bir çalışmayla güncellenen projede tespit edilen dar gelirli öğrencilere 150 TL'lik 2 ayrı taksitle 300 TL'lik burs imkanı sağlandı. Şubat ayında dağıtılan ilk taksitin ardından 2. taksitin dağıtımı 9 Mayıs ile 22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Destek Kart sahibi olanların hesaplarına ödemeler yapılırken, kartı olmayanlara ise bursları nakit olarak verildi.

Bursların dağıtımı Gençlik Merkezi'nde yapılırken; Gençlere yönelik pek çok projeyi hayata geçiren Başkan Türkmen, ''Gerçekleştirilen bu desteği, hemşehrilerimiz minik bir armağan olarak değerlendirsin. Eğitime olan desteklerimiz artarak devam edecek'' diye değerlendirdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir