Üsküdar Mustafa Ceceli'yle coştu

Üsküdar Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Ceceli hayranlarına sürpriz yaptı. Üsküdar Sahili'nde Şemsipaşa Meydanı'nda sahne alan Mustafa Ceceli, birbirinden güzel parçaları seslendirerek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Üsküdar Mustafa Ceceli'yle coştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Üsküdar Şemsipaşa Meydanı'nda düzenlemiş olduğu konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılırken konser öncesinde katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı.

TÜRKMEN, ''ÜSKÜDARIMIZ SİZ GENÇLERLE DAHA GÜZEL''

Başkan Türkmen, ''Sevgili gençler, geleceğimiz sizlersiniz. Geleceğimizin teminatı sizlersiniz. Bir huzur beldesi olan Üsküdar, bir sanat şehri, bir kültür şehri olan Üsküdarımız aynı zamanda milli mücadele yıllarında çok önemli bir görevi icra etmiş bir şehirdir.

Konsere Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de katılırken konser öncesinde katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı

Hepiniz biliyorsunuz, milli mücadelede Anadolu'ya silah ve mühimmat sevkinin yapıldığı bu güzel şehrimizde, Üsküdarımız sizin şehriniz, sizin aşkınız, sizin sanatınız. Üsküdarımız siz gençlerle daha güzel. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Sizleri Mustafa Ceceli ile baş başa bırakıyorum'' dedi.

Başkan Türkmen'in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı. Programa İstiklal Marşımız'ı okuyarak başlayan Ceceli daha sonra en çok sevilen parçalarını ardı ardına hayranları için seslendirdi.

MUSTAFA CECELİ, KONSERE İSTİKLAL MARŞI İLE BAŞLADI

Başkan Türkmen'in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı. Programa İstiklal Marşımız'ı okuyarak başlayan Ceceli daha sonra en çok sevilen parçalarını ardı ardına hayranları için seslendirdi.

Başkan Türkmen'in yaptığı konuşmanın ardından sahneye davet edilen Mustafa Ceceli, sevenlerinin alkış ve tezahüratlarıyla karşılandı.

Bir ara sahneden inen ünlü şarkıcı, Ceceli hayranları için ayrılan özel bölüme giderek engelli müzikseverlerle dans ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir