Üsküdar'a ikinci bahar kıraathanesi

Üsküdar Belediyesi'nin Mimar Sinan Mahallesi Uncular Caddesi'ndeki 60 yaş üzerindeki yaşlılara özel olarak düzenlenen ''İkinci Bahar Kıraathanesi'' önümüzdeki hafta açılacak.

Üsküdar'a ikinci bahar kıraathanesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen emeklilere verdiği sözü tutarak hayatlarının ikinci baharlarını doyasıya yaşayacakları bir merkez hazırladı.

Başkan Hilmi Türkmen, önümüzdeki hafta hizmete girecek olan ''İkinci Bahar Kıraathanesi''ndeki çalışmaları kontrol ederek eksiklerin bir an önce giderilmesi için talimat verirken, ''Seçim öncesi emeklilerimize sözümüz vardı. Bizim sözümüz senet gibidir. Her zaman verdiğimiz sözün arkasındayız. Açacağımız bu merkezle birlikte yaşlılarımızı sakin bir ortamda çaylarını yudumlarken huzur içerisinde muhabbet edebilecekleri bir mekana kavuşturmuş olacağız'' diye konuştu.

SÖZÜNÜN ERİ BAŞKANIMIZ VAR

Türkiye Emekliler Derneği Üsküdar Şubesi Başkanı Fatma Önerge'de biz istedik başkanımız bizi kırmadı yerine getirdi ''Sözünün eri bir başkanımız'' derken, ''İkinci Bahar Kıraathanesi'nde çaylarımızı içip kitap, gazete okuyabilecek sakin bir ortama kavuşmuş olacağız. İki kattan oluşan merkezimizde alt katta kütüphane ve kadınlarımızın el ürünlerini satacakları stant kuracağız. Üst katında da hoş bir sohbet ortamı oluşturacağız. Su ve çay ücretsiz olacak. Yaşlılara hizmet bununla da sınırlı kalmayacak. Belirli günlerde merkezimize gelecek olan doktorlarımız sağlık kontrolleri yapacak. Rahatsızlıkları bulunan ve ilaç kullanan yaşlılarımıza yönelik olarak bilgilendirme toplantıları düzenlenecek'' dedi.

22 Mayıs 2015 Cuma günü saat 14.30'da hizmete girecek olan ''İkinci Bahar Kıraathanesi''nin açılış törenine Üsküdar İlçe Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün'ün katılmaları bekleniyor.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir