Mehmet Ali Şahin Üsküdar'da seçim çalışmalarına katıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Üsküdar'da seçim faaliyetlerinde bulundu.

Mehmet Ali Şahin Üsküdar'da seçim çalışmalarına katıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Üsküdar'da seçim faaliyetlerinde bulundu. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin hazırladığı programlara katılan Mehmet Ali Şahin'e, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır da eşlik etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Üsküdar'da seçim faaliyetlerinde bulundu.

BULURUZ DEĞİL BULDUM DİYECEKSİN

AK Parti Üsküdar İlçe SKM Külliyesi'nde başlayan programda Şahin, gün içinde esnaf ziyaretleri, AK Nokta'da üye çalışması ve Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret edip personele karanfil dağıttı. AK Parti Kısıklı Mahallesi İrtibat Bürosu'nda kadın seçmenlerle de buluşan Şahin, emekli maaşları konusunda açıklamada bulundu. Şahin, 90'lı yıllarda emeklilerin, maaş alabilmek için banka önlerinde sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturduğunu söyledi ve emeklilere sıradayken çayla kek ikram ettiklerini ve bu durumun haberlere konu olduğunu anımsattı.

AK Parti Üsküdar İlçe SKM Külliyesi'nde başlayan programda Şahin, gün içinde esnaf ziyaretleri, AK Nokta'da üye çalışması ve Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret edip personele karanfil dağıttı.

Türkiye'de şimdi isteyen emekliye evine maaş ödendiğinden bahseden Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu'nu kendi yağıyla kavrulup güvenli hale gelmesini sağlamak istediklerini kaydetti Bir siyasi partinin dini bayramlarda emekliye birer maaş ikramiye vaat ettiğini belirten Şahin, bunun olması bütçenin halinde açık vereceğini, bu açığın da borçla kapatılabileceğini aktararak, ''Emeklimizi seviyoruz ve daha fazla vermek istiyoruz ama imkanlara göre hareket etmek zorundayız. Başkaları 'efendim kaynağını buluruz' diyor. 'Kaynağını buluruz' demekle olmaz. 'Buldum' diyeceksin. Yok kaynak falan ortada. Bulmuşsan vaatte bulunacaksın. Bulmadan vaatte bulunursan bu atmasyon olur. Biz de veririz. O iki mi veriyor biz dört veririz. İmkanımız el verse niye vermeyelim emeklimize. Benim babam da emekli, sizin gibi işçi emeklisi. Niye vermeyeyim, babamı niye memnun etmeyeyim'' diye konuştu.

Şahin, iktidara geldiklerinden bu güne kadar Türkiye ve İstanbul'da yaptıkları yatırımları verdiği örneklerle anlattı.

Mehmet Ali Şahin, Ak Parti olarak iktidara geldiklerinden bu güne kadar Türkiye ve İstanbul'da yaptıkları yatırımları verdiği örneklerle anlattı.

''TÜRKİYE'Yİ YAŞANABİLİR HALE GETİRDİK''

Türkiye'yi yaşanabilir bir hale getirdiklerini ancak hala birilerinin bunun vaatlerinde bulunduğunun altını çizen Şahin, ''Çıkıyor birilileri, diyor ki, 'Bu ülkede 17 milyon yoksul var.' Atılır ama bu kadar da atılmaz ki! İstanbul'da Kartal Meydanı'nda konuşuyor. Yoksulu tarif ediyor ve 'aylık 200 liranın altında geliri olan herkes yoksuldur' diyor. Yahu Türkiye'de aylık 200 liranın altında geliri olan kimse kalmadı. 17 milyon yoksul varmış. 'Yalan' kelimesini kullanmak istemiyorum. Çünkü kendisi bir partinin genel başkanı. Biz iktidara geldiğimizde nüfusumuzun yüzde 30'u yoksulluk sınırının altındaydı. Önemli bir bölümü günlük 1 doların altına gelire sahipti. 2006 yılında günlük 1 doların altında geliri olan kimse kalmadı. 2013'te 2,15 doların altıda geliri olan kalmadı'' ifadelerine yer verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Üsküdar'da seçim faaliyetlerinde bulundu.

Uluslararası mutlak yoksulluk sınırının aylık 350 liranın altı olduğuna vurgu yapan Şahin, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü:

''CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun '200 liranın altında geliri olan 17 milyon insan var' demesi tamamen yalan, uydurma, gerçeklerden ve resmi verilerden uzak. Aylık 350 liranın altında aylık geliri olan vatandaşımız var mı? var. Ne kadar var? Bir milyon 600. Biz geldiğimizde 21 milyondu. Sosyal yardımlarla, yaşam kalitesini arttırarak bunu indirdik. İnşallah vatandaşlarımızın desteğiyle 7 Haziran'dan sonra 350 liranın altında geliri olan kimseyi bırakmayacağız.''

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2015

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir