Anadolu Üsküdar'dan 2. lige ''Merhaba''

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 33. hafta mücadelesinde Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda Ankara Demirspor'u misafir eden Anadolu Üsküdar 1908 şampiyonluk yolunda çok önemli olan karşılaşmadan 4-0'lık net skorla galip ayrılarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Anadolu Üsküdar'dan 2. lige ''Merhaba''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele Üsküdar temsilcimiz Anadolu Üsküdar şampiyonluk yarışında kendi evinde Ankara Demirspor'u misafir etti.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 33. hafta mücadelesinde Beylerbeyi 75. Yıl Stadı'nda Ankara Demirspor'u misafir eden Anadolu Üsküdar 1908 şampiyonluk yolunda çok önemli olan karşılaşmadan 4-0'lık net skorla galip ayrılarak bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğu garantileyen Anadolu Üsküdar 1908, Spor Toto 2. Lig'e yükseldi.

Beylerbeyi Stadı'nda oynanan önemli karşılaşmayı izleyenler arasında Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Çengelköyspor Kulübü Başkanı İsmet Özay, Üsküdar Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Mustafa Gürlü de vardı.

Anadolu Üsküdar'ın şampiyonluk maçını izlemek için Beylerbeyi Stadı'nı dolduran yaklaşık 3 bin civarında taraftar maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar biran olsun yanlız bırakmadı.

Karşılaşmaya Anadolu Üsküdar'ın vuruşuyla başlandı. Maça hızlı başlayan Anadolu Üsküdar sağ kanattan yapılan hücumda serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruşa ceza sahası içinde iyi yükselen Samet Önger'in attığı kafa golüyle Anadolu Üsküdar 1-0 öne geçti.

Karşılaşma atılan gölün ardından dahada hızlandı ve taraftarında desteğiyle Ankara Demirspor kalesinde baskısını arttıran Anadolu Üsküdar'lı oyuncular defansındaki hatayı iyi değerlendirerek Emre Karaman 18. dakikada attığı golle skoru 2-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra oyunu soğutan Anadolu Üsküdar oyuncuları Ankara Demirspor'un atak yapmasına ve pozisyon bulmalarına fırsat vermedi.

Karşılaşmanın 34. dakikasında Ankara Demirspor'un ileriye çıkmasını iyi değerlendiren Anadolu Üsküdar kontra atağında kale önündeki pası gole çeviren Murat Rüzgar oyunda durumu 3-0 yapan golü attı. İlk yarıda başka gol olmayınca Anadolu Üsküdar soyunma odasına 3-0 üstünlükle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına başlayan taraf Ankara Demirspor oldu. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Cenk Sarıtaş girdiği pozisyonu iyi değerlendirerek 59. dakikada takımını 4-0 öne geçiren ve skoru belirleyen golü attı.

Karşılaşmayı izleyen yaklaşık 3 bin taraftar Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'den Burhan Felek Stadı'nda tekrar oynamak için söz istedi, Başkan Türkmen ise ''Söz'' diyerek taraftarları selamladı.

Hakemin maçı bitiren düdüğü çalmasıyla birlikte statda görülmeye değer bir sevinç ve heyecan vardı. Tribünlerden sahaya inen taraftarlar oyuncuları omuzlarına alarak kutladı, meşaleler yaktı ve hatıra fotoğrafları çektirdi. İkinci ligde en son 2005-2006 yılında mücadele eden Anadolu Üsküdar 9 sezon sonra tekrar geriye dönmüş oldu. Yeşil-beyazlı Üsküdar temsilcisi, 2006-2007 sezonundan itibaren mücadele ettiği Spor Toto 3. Lig'den 9 sezon sonra Spor Toto 2. Lig'e çıktı.

Ligin 33. haftasında elde ettiği galibiyetle puanını 63 yükselterek, en yakın rakibi Ankara Demirspor'un 4 puan önüne geçen İstanbul temsilcisi, son hafta öncesi zirvedeki yerini garantiledi.

Anadolu Üsküdar, 33. haftalık zorlu mücadelenin sonunda ligin bitmesine 1 hafta kala 2014-2015 sezonunu şampiyon olarak tamamlamayı başardı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü 3. Lig 3. Grup'ta 2014-2015 sezonu şampiyonu oldu

Saha içindeki sevince ortak olan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır sporcular ve taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek teker teker tebrik ettiler.

Soyunma odasına inen Başkan Hilmi Türkmen, mutlu sona ulaşan Anadolu Üsküdar 1908 futbol takımı oyuncularını ve yöneticilerini kutlayarak başarılarının devamını diledi ve tebriklerini iletti.

SAYHAN, ''YAKIŞANI BUYDU''

Maç sonunda kendisiyle röportaj yaptığımı Anadolu Üsküdar 1908 teknik direktörü Fahrettin Sayhan'a buraya kadar nasıl gelindiğini sorduk. Fahrettin Sayhan, ''Bizim takım kaliteli bir takım zaten bizde onları biraz kendi haline bıraktı ve iyi çalıştık. Olması gereken buydu zaten, 1908'de kurulmuş hala 3. lig'de oynayan yakışanı buydu öyle de geldi.'' dedi. Duygularını sorduğumuz Fahrettin Sayhan, ''şuan ne hissettiğimi bilmiyorum'' diyerek çok samimi bir açıklama yaptı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir