Hilmi Türkmen'den Alevi vatandaşlara 'Cemevi' müjdesi

Üsküdar'da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Osman Boyraz ve Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Üsküdar'da yaşayan Alevi vatandaşlarla bir araya geldi.

Hilmi Türkmen'den Alevi vatandaşlara 'Cemevi' müjdesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Osman Boyraz ve Coşkun Koç, seçim çalışmalarına Üsküdar'da devam etti. AK Parti Üsküdar SKM tarafından Üsküdar Gençlik Akademisi'nde organize edilen programda Alevi vatandaşlar ve mahalle sakinleri ile akşam yemeğinde bir araya gelen milletvekili adayları vatandaşlarla sohbet etme fırsatı buldular.

Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen'in de katıldığı programa farklı siyasi partilere gönül vermiş Üsküdarlı vatandaşlar da katıldı. Milletvekili adayları programın yapıldığı salona bulunan tüm masaları dolaşarak vatandaşlarla kısa süreli sohbetler yaptılar.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Osman Boyraz, yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, ''Ama inanıyorum ki bundan sonraki süreçlerde de daha güzel günleri ülkemiz bekliyor. Özellikle şunu ifade edeyim. Bu ülkede doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkes birinci sınıf vatandaştır. Kimse düşüncesinden, renginden, teninden dışlanamaz. Kimse de teninden ve renginden dolayı da üstünlük sağlayamaz'' dedi.

BAŞKAN TÜRKMEN'DEN ÜSKÜDAR'A CEM EVİ MÜJDESİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise, salonda bulunan Alevi vatandaşlara Üsküdar'da Cem Evi müjdesi vererek konuşmasında şöyle devam etti;

''Bir belediye başkanı olarak bu şehrin hepsinin, bütün fertlerinin, bütün insanlarının kucaklanması gerektiğini onlara bir belediye başkanı olarak, bir siyasi partili değil, Şehrin tamamının belediye başkanı olacak çalışmaları hizmetleri sürdürdüğümüzü bundan sonrada inşallah bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Sizler sormadan ben söyleyeyim inşallah Üsküdar'ımızda bu dönem özellikle alevi kardeşlerimizin Cem Evi talepleriyle ilgili bir çözüm dönemi, bir çözüm yılı ve Üsküdar'ımızda bir Cem Evi yapılacağı hususunda daha öncede konuştuk şimdi de huzurlarınızda bunu açıklamakta hiçbir behis görmüyorum. Bununda adımlarını inşallah hep birlikte atacağız'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir