9. Özel sporcular atletizm yarışmaları başlıyor

Üsküdar Belediyesi tarafından organize edilen 9'uncu Özel sporcular Atletizm Yarışmaları'nda yer alacak 1652 engelli sporcuya malzeme dağıtımı yapıldı.

9. Özel sporcular atletizm yarışmaları başlıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin İl Milli eğitim Müdürlüğü, İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve Marmara Üniversitesi işbirliği ile 05-06 Mayıs 2015 tarihlerinde Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Kampusu Yerleşkesi'nde yapılacak olan 'Eğlenceli Atletizm Şenlikleri'nde yer alacak sporculara Üsküdar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından malzeme dağıtım töreni düzenlendi.

Üsküdar Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından malzeme dağıtım töreni düzenlendi.

Meclis Toplantı Salonu'ndaki programa Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcısı Zeki Bıyık, İl Gençlik Spor Müdürü Adnan Kuzu,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nesrin Kakırman ile yarışlara katılacak okulların temsilcileri katıldı.

Programda söz alan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nesrin Kakırman, ''Engellibir aileden geldiğim için engelli yakınlarının neler çektiğini çok yakından bilen birisiyim. O nedenden ötürü bu tür bir organizasyonun düzenleyenden ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.

Programda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nesrin Kakırman'da söz aldı.

İl Gençlik Spor Müdürü Adnan Kuzu da yaptığı konuşmada, ''Üsküdar Belediyesi ile birlikte yaptığımız bu güzel çalışmada en büyük destekçimiz Başkan Hilmi Türkmen olmuştur. Hakikaten biz bir istediğimizde bizlere beş vermiştir. Katkı sağlayan herkese sonsuz saygılarımı gönderiyorum'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de konuşmasında, ''belki çok basit gibi görünen bir toplantı bu ama bence anlamı itibariyle bizlerde uyandırdığı o huzur iklimi çok farklı. Bu sene 9'uncusunu düzenliyoruz. Her seferinde etkinliğe ilgi alaka ve katılımın artığını görüyoruz. Demek ki güzel şeyler yapıyoruz, doğru bir iş yapıyoruz'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de konuşmasını yaptı

Başkan Türkmen, her zaman dile getirdikleri gibi herkesin bir engelli adayı olduğunu belirterek, ''Engellilerle ilgili bir takım projelerimiz var, çeşitli çalışmalarımız devam ediyor. Fakat engelli ailelerin yanlarında olduğumuzu göstermek adına bu etkinleri önemsiyoruz. Şu yarışmada hem engelli çocuklarımızı hem de anne ve babasının hayatında özel bir gün yaşamasını sağlayabilmek bizlerin yaptığı her şeye inanın ki değiyor. Bu etkinlikler sırasında bazı yarışmacılar şifa da buluyor. Konuşma sıkıntısı çekenlerin bazılarının dillerinin bağı çözülüyor. Psikolojik sorunlar yaşayanlara sağlanan ortam iyi geliyor'' diye konuştu.

Belediye olarak pek çok çalışma yaptıklarını, okullar, yollar, parklar ve tesisler yaptıklarına değinerek, ''Tüm bunlar içerisinde bizlere en büyük huzuru veren faaliyetlerimiz kimsesizlere, yaşlılara, engellilere, hastalara ve yoksullara yaptığımız hizmetlerdir. Bunların hayır dualarıyla ayaktayız. Başarımızın sırrı da budur'' diyerek yarışlarda emeği geçenlere teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

Konuşmalar sonrası okul temsilcilerine malzeme dağıtımı yapıldı.

Konuşmalar sonrası okul temsilcilerine malzeme dağıtımı yapıldı.

'9'uncu Eğlenceli Atletizm Şölenleri'ne, başta İstanbul olmak üzere; Malatya, Zonguldak, Eskişehir, Konya, Yalova, Amasya, Kocaeli, Elazığ olmak üzere toplam 9 İlden otistik, zihinsel engelli, bedensel engelli-çok engelli, Down Sendromlu, işitme ve görme engelli sporcular katılacak.

İstanbul geneli 33 ilçeden 115 okul 8 ilden ise 14 okul olmak üzere toplam bin 652 engelli sporcu mücadele verecek. Yarışmalarda dereceye girenlere toplam bin 652 madalya dağıtılacak.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir