Anadolu Üsküdar, 3 puana rahat ulaştı

TFF 3. Lig 3. Grup 30. hafta müsabakasında Üsküdar temsilcimiz Anadolu Üsküdar deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile Mimar Yahya Baş Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Anadolu Üsküdar, 3 puana rahat ulaştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

TFF 3. Lig 3. Grup şampiyonluk mücadelesi veren Üsküdar temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaştı. Anadolu Üsküdar ligden düşmesi kesinleşen zayıf rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergilerken alınan farklı galibiyetle son haftalara girerken moral depoladı.

Güngörenspor : 1 - Anadolu Üsküdar : 7

Stad: Mimar Yahya Baş Stadı
Hakem: Sertan Bakan, Hamdullah Gökmen, İbrahim Tokmak, Can Cengiz

Güngörenspor: Muharrem Tunay Meral, Uğur Adem Gezer, Eşref Korkmazoğlu (63' Ömer Faruk Acı), Emrah Öztürk, Dursun Türk, Uğur Çelik, Hakkı Türkay Atcı, Serdar Rahman Bilik, Emre Turan (71' Baki Salgın), Hasan Gündoğdu, Ertuğrul Köktürk
Teknik Direktör: Metin Altınay

Anadolu Üsküdar: Mert Ercan, Çağatay Çeken, Ömer İnan, Fatih Çolak (46' Suat Aras), Furkan Tuncer, Yunus Akman (63' Erim Yüksel), Cenk Sarıtaş (46' Kayhan Arduç), Nurettin Çağlar, Doğan Seçkin Şavkın, Hüseyin Çiray, Emre Kahraman
Teknik Direktör: Fahrettin Sayhan

Goller: dk. 2: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar), dk. 36: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar), dk. 43: Yunus Akman (Anadolu Üsküdar), dk. 44: Emre Kahraman (Anadolu Üsküdar), dk. 57: Hakkı Türkay Atcı (Güngörenspor), dk. 73: Emre Kahraman (Anadolu Üsküdar), dk. 90: Doğan Seçkin Şavkın (Anadolu Üsküdar), dk. 90: Doğan Seçkin Şavkın (Anadolu Üsküdar)

Sarı Kartlar: dk. 61: Emre Turan (Güngörenspor), dk. 89: Hakkı Türkay Atcı (Güngörenspor)

Anadolu Üsküdar'ın ligde oynayacağı son 4 karşılaşma şöyle;

Anadolu Üsküdar 1908 Spor - K. Maraşspor Bşb.
Bayburtspor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Ankara Demirspor
Erzurum Bşb. Spor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir