Milli Futbolculardan ''Oyuncak Kampanyası''na destek

Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli sığınmacı çocuklar için hayata geçirdiği ''Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı'' temalı kampanyasına milli futbolculardan destek geldi.

Milli Futbolculardan ''Oyuncak Kampanyası''na destek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından Suriyeli mülteci çocuklara ulaştırılmak üzere başlatılan 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' kampanyasına eski milli futbolculardan Vedat İnceefe, Hami Mandıralı, Bülent Korkmaz, Emre Aşık, Bülent Alkılıç ve Cüneyt Tanman'ın yanı sıra Teknik Direktör Giray Bulak'tan destek geldi.

Üsküdar Belediye Başkanlığı binasında gerçekleştirilen törene, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanı sıra Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü sporcuları da katıldı. Programda, Çocuk Esirgeme Kurumu Hasan Tan Çocuk Yuvası'nda koruma altında olan çocukların elleriyle yaptıkları uçurtmalar da Suriyeli çocuklara gönderilmek üzere yetkililere teslim edildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi'nin Suriyeli sığınmacı çocuklar için hayata geçirdiği ''Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı'' temalı kampanyasına milli futbolculardan destek geldi.

''ONLARI MUTLU ETMEK ÇOCUK OYUNCAĞI''

Organizasyonun önemine ve anlamına değinen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Bizim ülkemizde şu anda 2 milyona yakın Suriyeli var. Bunun 500 bin'i ne yazık ki çocuk. Savaşın en mağdur ettiği kesimlerde çocuklar. Çocuğunun annesi yok babası yok perişan, aç ve susuz durumda. Ama çocukları bu oyuncaklar mutlu ediyor. Belki de en önemli onları mutlu edecek konu bir çocuk oyuncağı. Üsküdar Belediyesi olarak 'Onları Mutlu Etmek Çocuk Oyuncağı' adıyla bir kampanya başlattık'' diyerek kampanyaya başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok kişinin destek verdiğini dile getirdi.

''ÇOCUKLARIMIZA DESTEK VERMEK ZORUNDAYIZ''

Kampanyaya destek olan Teknik Direktör Giray Bulak, eğitimde 3 ana faktörün olduğunu belirterek ''Anne, baba ve çocuk eğitimde 3 ana faktördür. Burada en korunmasız olan kesim çocuktur. Çünkü onlar veli olmamışlardır. Bu anlamda büyüklere çok büyük işler düşüyor onlar kendi başından geçen deneyimleri çocuklara aktarmak ve onlara bilgi vermek durumunda. Bu bakımdan çocuklar bizim her şeyimizdir. Bu anlamda biz hem misafirlerimize hem çocuklarımıza destek vermek durumundayız. Onlar savunmasız korumasız birer melektir'' dedi.

''BAŞKA BİR ÜLKEDE OLSAK BİZİM ÇOCUKLARIMIZDA OYUNCAK BEKLER''

Suriye'den gelen çocuklara destek verilmesi gerektiğini dile getiren eski futbolcu Vedat İnceefe, ''Savaştan kaçan vatandaşların çocukları bizim de çocuklarımız sayılır. Aynı şey bizim de başımıza gelse bizde başka bir ülkede olsak aynı şeyi bizimde çocuklarımız bekler. Üsküdar Belediyesi'ne bu yaptığı organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi.

''ONLARI MUTLU ETMEK ÇOK KOLAY''

Organizasyondan dolayı Üsküdar Belediyesi'ne teşekkür eden Milli futbolculardan Bülent Korkmaz, ''Nihayetinde bizimde çocuklarımız var bu projede çocukları mutlu etmek çok kolay. Çocuklar oyuncaklarla mutlu oluyorlar onlarla oynarken dünyasını unutuyorlar. Sosyal projeleri hep destekliyoruz. Bizi çok mutlu ediyor açıkçası. Dolayısıyla güzel bir proje tebrik ediyorum'' diye konuştu.

''BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN'İ KUTLUYORUM''

Milli futbolculardan Hami Mandıralı ise projeye katılmaktan dolayı memnun olduğunu söyleyerek, ''Suriye'deki kardeşlerimize yavrularımıza yönelik yapılmış bir organizasyon. Hilmi Türkmen Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Duyarlı bir proje bizlerde destek olmaya geldik. Zaten işimizin bir parçası da bu aslında bize görev düştüğünde orada olmaya çalışıyoruz. Güzel bir organizasyon destek olmaya geldik. Hilmi Türkmen Başkan ve ekibini kutluyorum'' dedi.

Proje kapsamında 20 Nisan'a kadar toplanacak olan oyuncaklar, Üsküdar Belediyesi ve Üsküdarlı çocuklar tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Şanlıurfa'daki sığınma kamplarında bulunan çocuklara teslim edilecek..

FENERBAHÇE'YE YAPILAN SALDIRIYI KINADILAR

Oyuncak kampanyasına destek veren milli futbolcular, Çaykur Rizespor deplasmanı dönüşünde Fenerbahçe Takım Otobüsü'ne yönelik olarak gerçekleştirilen silahlı saldırıyı kınadılar.

''OLAYIN AYDINLAMASI GEREKİYOR''

Teknik Direktör Giray Bulak, tüm Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye geçmiş olsun dileklerini ileterek, ''Tabii ki kimsenin tasvip etmediği bir hadise bir olay. Sporun ve futbolun içerisinde olmaması gereken bir olaydır. Bana göre faillerinin en kısa sürede bulunup bu işin temizlenmesi lazım. Kimler tarafından yapıldığının bilinmesi lazım. Toplumda infial bir durum var bu bakımdan bunu en kısa sürede bulabilirsek en azından sporcuları ve kamuoyunu rahatlatabiliriz'' dedi.

''BU İŞİN ARTIK LAFTA KALMAMASI LAZIM''

Eski milli futbolcu Vedat İnceefe ise olay sonucu liglerin ertelenmesi gerektiğini belirterek, ''Bu ortamın fazla gerilmesini istemiyoruz. Artık herkesin taşın altına elini koymak mı derler, ne derler? Bunları yapması lazım artık iş lafta kalmamalı. Kulüpler Birliği'nden bugün sonuç ne çıkar bilemiyorum. Herkesi sağduyulu davranmaya davet ediyorum'' dedi.

''BU BENCE FUTBOL TERÖRÜ''

Profesyonel Futbolcular Derneği üyesi olduğunu belirten Bülent Korkmaz, olayla ilgili kınama bildirisi yayınladıklarını söyleyerek, ''Bu bence futbol ve spor terörü. Ben bunu futbola değil spora yapılan bir terör olarak görüyorum. Öncelikle Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diyorum. Yaralanan ağabeyimizde inşallah bir an önce iyileşir. Sözün bittiği yer mi desek başka bir şey mi desek bilmiyorum. Hiç hoş bir şey değil, tüm dünya bunu konuşuyor. Herhalde bir tek Afrika Milli Takımı'nda Togo'ya yapılmıştı. Allah'tan ölen olmadı. Faillerinin yakalanıp bir an önce ağır şekilde cezalandırılması lazım'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir