Halit Hızır, ''Bu millet yalancıdan Başbakan yapmadı, yapmayacak''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mehmet Akif Ersoy Danışma Meclisi Toplantısı, Boğaziçi Yaşam Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Halit Hızır, ''Bu millet yalancıdan Başbakan yapmadı, yapmayacak''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri ve Milletvekili aday adayları katıldı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Mehmet Akif Ersoy Danışma Meclisi Toplantısı, Boğaziçi Yaşam Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Toplantı, Üsküdar'ı anlatan sine vizyon gösterisi ile başladı. Sonrasında Mahalle Faaliyet Raporu sunumu ile devam etti.

AK PARTİ ÜLKENİN ÜZERİNE GÜNEŞ GİBİ DOĞDU

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır konuşmasına seçimlerin neden önemli olduğunu vurgulayarak başladı ve ''Seçimlerin önemini 4 başlık altında söyleyeceğim.  Birincisi istikrar, ikincisi Çözüm Süreci, üçüncüsü Yeni Anayasa, dördüncüsü ise geleceğimizi kurtaracak Başkanlık Sistemi'' dedi. Hızır sözlerini şöyle sürdürdü: ''İstikrar çok önemli bir konu. Milletimiz tek başına iktidar olmanın faydalarını gördü. 7 Haziran'da da istikrarın devam etmesi için milletimiz gerekeni yapacaktır. 2000'li yıllara doğru ülkemiz çok çile çekti. 28 Şubat gibi ağır darbeden geçti. Başı açık, başı kapalı herkes nasibini aldı. İmamları fişlediler. Bizler böyle yıllardan geçtik. 2001 yılında partimiz iktidara gelerek ülkenin üzerine güneş gibi doğdu. Yaptıklarımızı anlatmaya ciltler yetmez. Yaptıklarımız üniversitelere tez konusu olur. Çünkü sizler 'Ben varım' diyenlersiniz.'' İlçe Başkanı Hızır Çözüm Süreci'ni baltalamaya çalışanlara da sert çıktı ve ''Çözüm Süreci için biz diyoruz ki fidanlar toprağa girmesin, silahlar toprağa gömülsün. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'Siyasi hayatıma mal olsa bile ben bu süreçten vazgeçmem' dedi. Kınalı kuzularımız 2013 yılından bu yana tabut içinde gelmiyor. Annenin gözyaşı kutsaldır. Annelerimizi ağlatmaya kimsenin hakkı yok'' dedi. Hızır, ''Daha özgürlükçü bir ülke için 400 milletvekilini çıkaracağımıza inanıyoruz. Yeni Anayasayı yaparak, bu ülkenin üzerine giydirilmiş deli gömleğini 7 Haziran'da çıkaracağız. Bizim liderimiz milletimizle tek yürek, tek bilek yürüyor. ''Kılıçdaroğlu, bu millet yalancıdan Başbakan yapmadı, yapmayacak. 7 Haziran'da iktidar yine biz olacağız'' diyerek sözlerini noktaladı.

AK PARTİ TÜRKİYE'DE İSTİKRARIN SEMBOLÜDÜR

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız ise ''AK Parti Türkiye'de istikrarın sembolüdür. Partimizin çatısını aziz milletimiz kurmuştur. 13 yıldır millet iradesiyle her türlü mafya, çete, darbe girişimlerinin karşısında olmuştur. Bugünde yine aynı şekilde yeni bir seçim arifesindeyiz. Onlar iftiralara bizler ise projelerimizle sizlerin karşısında olacağız. Partimiz ilk günkü kararlılıkla ilerliyor. Önceliğimiz Türkiye, Milli İradedir. Şartlar ne olursa olsun verdiğimiz sözleri tutmaya devam edeceğiz. 7 Haziran'da milletimiz gereken cevabı verecektir.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Ayyıldız ise ''AK Parti Türkiye'de istikrarın sembolüdür. Partimizin çatısını aziz milletimiz kurmuştur. 13 yıldır millet iradesiyle her türlü mafya, çete, darbe girişimlerinin karşısında olmuştur.''

Üsküdar AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı da ''İnanmış bir mahalle, inanmış bir teşkilat var. 33 mahallemiz arasında Mehmet Akif Ersoy hep ilk 3'ün içinde oldu. Yine en yüksek oy oranını alacaklarına ve göğsümüzü kabartacaklarına ben inanıyorum. Biz milletimize söz verdik. En güzel hedeflerimize doğru koşuyoruz. En üst nokta olarak 400 milletvekilini hedef seçtik. Yine el birliği ile 7 Haziran'da teşkilatçılığın nasıl olduğunu göstereceğiz.'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir