Üsküdar derbisini Anadolu Üsküdar kazandı

TFF 3. Lig 3. Grupta oynanan 28. hafta mücadelesinde Üsküdar temsilcisi iki takım Beylerbeyi 75.yıl Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Üsküdar derbisini Anadolu Üsküdar kazandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

TFF 3. Lig 3. Grupta oynanan Üsküdar derbisinde kazanan Anadolu Üsküdar oldu. Her iki takımda karşılaşmaya iyi başlarken kontrolü elden bırakmadı. Maçın ilk 15 dakikasına gelindiğinde Anadolu Üsküdar maçta hakimiyeti sağlayarak Beylerbeyispor kalesine yüklenirken bu ataklardan birinde Cenk Sarıtaş attığı gol ile takımını Beylerbeyispor karşısında öne geçiren golü attı. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-0 konuk ekip Anadolu Üsküdar'ın üstünlüğü ile tamamlandı.

TFF 3. Lig 3. Grupta oynanan 28. hafta mücadelesinde Üsküdar temsilcisi iki takım Beylerbeyi 75.yıl Stadı'nda karşı karşıya geldi.

İkinci yarıda ise attığı golünde etkisiyle Anadolu Üsküdar daha kontrollü bir oyun sergilerken Beylerbeyispor daha agrasif bir oyun ortaya koyarak bulduğu ataklarla Anadolu Üsküdar kalesinde gol aradı. Devrenin sonlarına doğru bulduğu bir atakla Anadolu Üsküdar kalesinde gol arayan Beylerbeyispor topu kaybederek az oyuncu ile yakalandı. Bu atağı iyi değerlendiren Cenk takımının ve kendisinin ikinci golünü atarak Beylerbeyispor'un oyunu kazanma şansını da bitirmiş oldu. Oyunda başka gol olmayınca müsabaka Anadolu Üsküdar'ın 2-0 galibiyeti ile sonuçlandı.

27. Haftada evinde oynadığı Etimesgutspor karşılaşmasını kaybederek şampiyonluk yolunda büyük yara alan Anadolu Üsküdar aldığı bu galibiyet ve diğer rakiplerinin de puan kaybetmesiyle birlikte ligde 2. sıraya yükselerek liderin 1 puan gerisinde takibini devam ettiriyor.

Beylerbeyispor 0 - Anadolu Üsküdar 2

Beylerbeyispor: Raifcan Gürsoy, Mehmet Sayan (83' Metehan Çakal), Erhan Göç, Alper Coşar, Ali Özgür Basa (45' Cem Özyiğit), Hıfsullah İsmail Erdoğan, Metehan Yatkın, Sertaç Ergen, Mustafa Çeçenoğlu (68' Aykut Çakay), Mümin Talip Pazarlı, Fatih Sercan Ekinci
Teknik Direktör: Kenan Gönen

Anadolu Üsküdar: Eren Yılmaz, Fatih Çolak, Samet Önger, Murat Rüzgar, Furkan Aktaş, Yunus Akman, Cenk Sarıtaş (90' Sezer Erdoğan), Nurettin Çağlar, Doğan Seçkin Şavkın (88' Rıdvan Çakır), Seyit Ali Akgül (56' Kayhan Arduç), Emre Kahraman
Teknik Direktör: Fahrettin Sayhan

Hakem: Fahri Var, Barkın Güdü, Sefa Özcan, Özer Bektaş
Goller: DK 37: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar), DK 81: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar)

Sarı Kartlar: DK 12: Yunus Akman (Anadolu Üsküdar), DK 17: Alper Coşar (Beylerbeyispor), DK 41: Emre Kahraman (Anadolu Üsküdar), DK 41: Hıfsullah İsmail Erdoğan (Beylerbeyispor), DK 41: Erhan Göç (Beylerbeyispor), DK 60: Kayhan Arduç (Anadolu Üsküdar), DK 70: Aykut Çakay (Beylerbeyispor), DK 73: Nurettin Çağlar (Anadolu Üsküdar), DK 82: Cenk Sarıtaş (Anadolu Üsküdar)
Kırmızı Kart: DK 90: Hıfsullah İsmail Erdoğan (Beylerbeyispor)

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir