Halit Hızır, ''CHP'yi 42 yıldır yöneten zihniyet sayı saymayı bilmiyor''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Güzeltepe Mahalle Teşkilat Danışma Meclisi Toplantısı, Erzincan Kemah Tan Köyü Derneği'nde gerçekleşti.

Halit Hızır, ''CHP'yi 42 yıldır yöneten zihniyet sayı saymayı bilmiyor''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Mahalle Teşkilat mensuplarının yoğun katılım gösterdiği toplantıya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı, AK Parti Üsküdar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Atagün, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcıları ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcıları, Üsküdar Belediyesi Meclis Üyeleri, Milletvekili aday adayları katıldı.

SEÇİM BİZİM İŞİMİZ

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır konuşmasına seçimlerin önemini belirterek başladı ve ''Seçim bizim işimiz. Seçim AK Parti'nin işi. Seçimlerin önemini 4 başlık altında değerlendirebiliriz. İstikrar, Çözüm Süreci, Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi'' dedi. 2002 yılından bu yana söz verdikleri projelerin hepsini hayata geçirdiklerini söyleyen İlçe Başkanı Hızır, ''Biz söz verdiklerimiz dışında söz vermediklerimizi de yaptık. Altını çizerek söylüyorum yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik. İstikrarımız iktidara geldiğimiz günden bu yana kadar yaptıklarımızdır. AK Parti'nin iktidara gelmesi ile yakalanan istikrar ve hizmet kervanını anlatmaya saatlerimiz yetmez. Bugüne kadar yaptıklarımız buzdağının görünen kısmı. İstikrarımız olmasaydı yaptığımız projelerin hiçbirini gerçekleştiremezdik'' diye konuştu. Yeni Anayasa'nın ülkenin geleceği için şart olduğunu vurgulayan Hızır, CHP'nin Ön Seçimi'ni de sert dille eleştirdi. Hızır, ''Yeni Anayasa şart. 46 maddelik bir Anayasa paketi oluşturuldu ama meclisten geçirmek nasip olmadı. Kendi imza attıkları maddeleri meclise getirmeye cesaret edemediler. Bu muhalefetle de bir yere gitme şansımız yok. 2009 yılında İstanbul'dan aday olan Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine oy vermeyi bile becerememiş nasıl bu millete Anayasa yapmayı becerir? CHP'nin bugün de ön seçimleri var. İzmir'de 2. Bölge aday adayı olan Kılıçdaroğlu, yine oy veremiyor. 42 yıldır CHP'yi yöneten zihniyet listeye fazla aday yazdığı için kullandıkları oylar geçersiz oldu. Bunlara ülke birkaç saat bile teslim edilmez. Biz sana millete git diyoruz sen notere gidiyorsun. Sözüne güvenilmeyen sözünü tasdik ettirmek ister. Evet bu millet yalancıdan Başbakan yapmadı'' diyerek sözlerini noktaladı.

AVUKATLIĞINIZA DA TALİBİM

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise Güzeltepe Mahallesi'nde Mayıs ayında Su Sporları Merkezi'nin açılışını yapacakları müjdesini verdi. Türkmen sözlerine 2B ile ilgili problemlerin çözüldüğünü belirterek devam etti ve ''2015 yılı sonunda da tapu sorunu yaşayan mahallelerimize müjdelerimiz olacak'' dedi. Türkmen, ''Yalnız Belediye Başkanlığı'na değil avukatlığınıza da talibim diyerek başladığım yolda tüm sorunları çözmeye devam ediyoruz'' şeklinde konuşmasını bitirdi.

AK Parti Üsküdar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Sinan Arabacı da ''7 Haziran seçimlerine giderken sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sizlerden aldığımız destek ile birlikte enerjimiz günden güne artıyor. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü tutacağız. 400 milletvekili Üsküdarımızın takviyesiyle çıkacak'' dedi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir