AK Parti Üsküdar'dan çözüm sürecine tam destek

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, ''Üsküdarlı annelerimizden Doğu'daki annelerimize dayanışma mektubu'' gönderme ve destek yürüyüşü programı yoğun ilgi gördü.

AK Parti Üsküdar'dan çözüm sürecine tam destek
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği organizasyona farklı partilerden, farklı ilçelerden ve hatta farklı şehirlerden gelen kadınlarımız Çözüm Süreci'ne tam destek oldu.

Siyasi bir amaç gütmeden, tamamen Doğu ve Güneydoğu'daki annelerimize destek amaçlı yapılan yürüyüş saat 10.00'da Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri'nin önünden başladı.

HIZIR, ''BAŞKA ANNELERİN AĞLAMAMASI İÇİN SAVAŞALIM''

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır yaptığı basın açıklamasında, ''Her şey 15 Ağustos 1984'te PKK'nın Siirt'in Eruh ile Hakkâri'nin Şemdinli ilçelerine baskın usulü saldırmasıyla başladı. Ancak bir şeyler için savaş vereceksek bu üzücü olayların tekrar yaşanmaması, başka canların yanmaması, başka annelerin ağlamaması için savaşalım'' diyerek sözlerine başladı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, Üsküdarlı annelerimizden Doğudaki annelerimize dayanışma mektubu gönderme ve destek yürüyüşü büyük ilgi gördü.

Barış Süreci'ni baltalayanları toplum düşmanı ilan eden Hızır, ''Hanım Sultanlar Şehri Üsküdar'ımızda annelerimiz, terörün durması ve Çözüm Süreci'nin başarıya ulaşması adına büyük bir sorumluluk örneği göstererek Doğulu ve Güneydoğulu annelerimize barış mektubu gönderecek. Bu anlamlı organizasyonun asla siyasi bir yönü yoktur. Buradan açık ve net bir şekilde ilan ediyorum. Bu anlamlı organizasyon için her kim çıkar da ''Siyasi faaliyettir'' derse, bilin ki o akan kanın durmasını istemeyen bir toplum düşmanıdır.

Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın temellerini 2005'te attığı, çeşitli nedenlerle sekteye uğrasa da 2012'den itibaren hız kazanan bir Çözüm Süreci yaşıyoruz. Çözüm Süreci'nin baş aktörü olan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın ''Bu benim siyasi hayatıma mal olsa bile vazgeçmeyeceğim bir projedir'' sözü, hepimizin hafızalarındadır.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen, Üsküdarlı annelerimizden Doğudaki annelerimize dayanışma mektubu gönderme ve destek yürüyüşü büyük ilgi gördü.

Çözüm Süreci'nin sonuna geldiğimiz ve barışa yaklaştığımız şu günlerde, yine akan kandan nemalananların ne tür kirli oyunlar içine girdiğini, bizler kadar annelerimiz de görüyor. Bizler, anne şefkati ve anne sevgisinin üstesinden gelemeyeceği hiçbir sorunun olmadığına inanıyoruz. Bugün Üsküdarlı annelerimizin Üsküdar Postanesi'nden Diyarbakırlı, Vanlı, Şırnaklı, Mardinli, Hakkârili, Ağrılı; velhasıl Doğulu ve Güneydoğulu annelerimize göndereceği her mektup, barış için uçurulmuş bir güvercin olacaktır. Edirneli ile Vanlı, İzmirli ile Diyarbakırlı, Ankaralı ile Mardinli, Trabzonlu ile Şırnaklı annelerimiz el ele verdiğinde Çözüm Süreci esas olarak başarıya ulaşacak ve yıllardır akan kan dinecektir. Türkiye çapında bir kampanyaya dönüşeceğini tahmin ettiğimiz bu güzel faaliyeti Üsküdar'dan başlatan annelerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz.''

Yürüyüş, Üsküdarlı anneler tarafından yazılan mektupların, doğudaki annelere ulaştırılmak üzere PTT Üsküdar Şubesi'ne teslim edilmesi ile sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir