Muhammet Gürlü, ''Konjonktüre Boyun Eğmeyeceğiz''

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü konjonktüre boyun eğmeyeceklerini söyledi.

Muhammet Gürlü, ''Konjonktüre Boyun Eğmeyeceğiz''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı, yaklaşan genel seçimler öncesi son ilçe divan toplantısını Altunizade Kültür Merkezi'nde düzenledi. Salonda yer alan coşkulu partililere hitap eden Gürlü, konjonktüre boyun eğmeyeceklerini ifade etti.

SÖZÜMÜZÜN ETKİSİ MİLLETİMİZDEN GELİYOR

Sözlerinin etkisinin milletin kendi sözü olmasından geldiğini belirten Gürlü, ''Biz sözümüzü içerisinde var olduğumuz milletimizin adına söylüyoruz. Bu bağlamda sözümüzün etkisi milletin kendi sözü olmasından geliyor. Biz bu toprakların özü, inancı, tarihi, ruh kökü ne söylüyorsa onu söylüyoruz. Sözümüzü haklı kılan da güçlü kılan da bu. Saadet Partisi'nin etkisinin ve gücünün asla oy oranlarıyla ölçülemeyecek boyutta büyük olmasının da sebebi bu'' dedi.

AĞZIMIZA ÇALINAN BALA YETERLİ DEMEYECEĞİZ

Millete yapılan her türlü hizmeti takdir edeceklerini söyleyen Muhammet Gürlü, ''Bizler bu millete yapılan en küçük bir hizmeti takdir ederiz. Bundan da utanacak değiliz. Ancak biz, milletimiz adına, herşey milletimizin layık olduğu şekliyle en iyisi olsun, en güzeli olsun, en uygunu olsun istiyoruz. Gayretimiz, çabamız, emeğimiz ve alınterimiz bunun için. Köylümüz, işçimiz, memurumuz, esnafımız, çalışanımız, işsizimiz, öğrencimiz, ev hanımımız, gencimiz, yaşlımız için. Buradan hareketle, geçmişte ki tam yokluk dönemlerine nispetle ağzımıza çalınan bir parmak bala asla ve asla yeterli demeyeceğiz. Konjonktür hazretlerinin emirlerine asla boyun eğmeyeceğiz. Şu ne der, bu ne der? Diye düşünüp katiyen yolumuzdan dönmeyeceğiz'' diye konuştu.

HER ZAMAN HALKIMIZLA BİRLİKTEYİZ

Her zaman halkla iç içe olduklarını ifade eden Başkan Gürlü, ''Biz halkımızla her zaman beraberiz. Onlarla aynı apartmanda yaşıyor, aynı sokakta geziyor, aynı duraktan otobüse biniyoruz. Halkımızın komşuları, arkadaşları biziz. Biz sadece söylemlerimizle değil her zaman onlardan biriyiz. Ancak herkes takdir edecektir ki seçim dönemleri farklı çalışmaları da beraberinde getiriyor. Önümüzde de önemli bir genel seçim var. Bizde bu seçimlere yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kampanyalar başladığında herkes görecek ki Saadet Partisi bütün kampanya sürecinde çok etkili olacak ve gündeme damgasını vuracak'' şeklinde konuştu.

OY ORANIMIZ İKİ HANELİ OLACAK

Kimseyi ötekileştiremeyeceklerini söyleyen ve Saadet Partisi'nin mecliste çoğunluğu sağlayacağını belirten Gürlü, ''Milletimiz bizi seviyor ve bu sevgide görülüyor ki önümüzdeki seçimlerde kritik eşiği aşıp oya dönüşecek. Milletimizin bize vereceği desteğe inanarak söylüyorum ki sonuçlar açıklandığında oy oranımız iki haneli olacak. Gönül ister ki üç haneli olsun. Çünkü biz, hiçbir kardeşimizi ama istisnasız hiçbir kardeşimizi vazgeçilecek, ötelenecek ve ötekileştirilecek biri olarak görmedik, göremeyiz. Milli Görüş'ün tek temsilcisi Saadet Partisi mecliste çoğunluk olacak. Hükümeti kuracak ve Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealleri doğrultusunda zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacak. Biz geçmişte efsanevi hizmetlere imza attık. İktidara geldiğimizde destanlar yazmaya, kaldığımız yerden, devam edeceğiz. Biz kimseye geçmişimizi pazarlıyor değiliz. Başarılı geçmişimizden aldığımız güç ve tecrübe ile geleceği vaad ediyoruz'' dedi.

KAPIMIZDA GÖNLÜMÜZDE AÇIK

Konuşmasında merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ı da yad eden Gürlü Erbakan'ın yolundan yürümek isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyleyerek, ''Erbakan Haftası vesilesiyle merhum liderimiz Prof. Dr. Necmeddin Erbakan'a da değinmek istiyorum. Memnuniyetle gördük ki Hocamıza karşı olan sevgi evlerden, sokaklardan taşmakla kalmadı. Ülke sınırlarını da aştı. Merhum liderimiz insanlık için ama öncelikle İslam Alemi için çok büyük bir şanstı. Bu milletin kendi öz değerleri, tarihi, ruhu adeta Hocamızda ete kemiğe bürünmüştü. Vefatının üstünden 4 koca yıl geçmesine rağmen ona olan sevgi azalmadı, arttı. Bizlerde bugün onun fikirlerinin mirasçıları olarak yolunu sürdürme gayreti içerisindeyiz. Bugün kim Erbakan Hoca haklıydı diyorsa, Erbakan'ın yolundan yürümek istiyorsa bilsin ki  onun yolu Saadet Partisi'dir. Bu yolda, onun ilkeleriyle yürümek isteyenlere kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır'' şeklinde konuştu.

Muhammet Gürlü konuşmasını Çanakkale Şehitlerini de hürmetle anarak sonlandırdı.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir