Lider Anadolu Üsküdar, Etimesgutspor'u konuk ediyor

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü gurupta haftaya lider giren Üsküdar temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 Spor 27.'nci hafta karşılaşmasında kendi evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk ediyor. Karşılaşma öncesinde Anadolu Üsküdar Başkan Vekili Zeki Polat önemli açıklamalar yaptı.

Lider Anadolu Üsküdar, Etimesgutspor'u konuk ediyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü gurupta mücadele eden Anadolu Üsküdar 1908 Spor 27.'nci hafta karşılaşmasına lider olarak çıkacak.

Ligin 26.'ncı haftasında deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalarak çok önemli bir puanı alan temsilcimiz Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü Başkan Vekili Zeki Polat, Üsküdar 34 Haber sitesine açıklama yaptı.

ÜSKÜDARLILARA VERDİĞİMİZ BİR SÖZ VARDI

Polat, ''Sezon başı Üsküdarlılara verdiğimiz bir söz vardı. Üsküdarımızın hak ettiği 2. lig heyecanını tüm camiamıza, futbol ailesine ve Üsküdarlılara yaşatacağız demiştik.

Üsküdar'ın futboldaki temsilcisi ve gururu Anadolu Üsküdar Sporumuz koyduğumuz bu hedef doğrultusunda Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanından lider olarak döndü.

Şampiyonluk yoluna girdiğimiz şu günlerden sonra kalan müsabakalarda ben Üsküdarlıyım diyen herkesi takımını desteklemek, şampiyonluk yolunda paydaş olmak için maçlarda tribünlerimizde görmek istiyoruz.

Şampiyonluk elbette ki öncelikle bizlerin, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın sorumlu olduğu bir husustur. Fakat şunu da belirtmek isterim ki Üsküdar gibi kâdim bir şehrin tüm kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin kendini sorumlu hissetmesiyle daha bir anlamlı olacaktır.

Gittiğimiz deplasman müsabakalarında gördüğümüz protokolde belediye başkanları, valiler, kaymakamlar, emniyet müdürleri, siyasi parti temsilcilerinin her hafta takımlarına destek olması, Üsküdar'daki ev sahibi olduğumuz maçlarda ise bizim protokol tribünümüzün boş kalması bizlerin boynumuzu bükmektedir. 8 yıldır hiçbir müsabakamıza yukarıda saydığımız kurum ve kuruluş yetkililerini görememekteyiz. Şampiyonluğa girdiğimiz bu süreçten sonra tüm Üsküdar halkı, kurum ve kuruluş yetkililerini müsabakalarımızda göreceğimize inanıyoruz.

Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen'in gayretli çalışmaları neticesinde çok güzel bir kamp tesisine sahip olduk. İnşallah yapılacak olan stat projemize de 2023 vizyonuna uygun Üsküdarımıza yaraşır tesislerimiz olacaktır.

Takımızın yakalamış olduğu bu başarıyı şampiyonlukla taçlandırmak için hayati önem taşıyan önümüzdeki müsabakalarda Üsküdarlıların vereceği destek çok önemlidir. Verceğiniz destek ile futbolcularımızın motivasyonu artacak ve Üsküdarımıza hak ettiği şampiyonluğu yaşacatacağız.'' dedi.

Anadolu Üsküdar 1908 Spor yarın saat 13:30'da Beylerbeyi 75. Yıl Stadında Etimesgut Belediyespor'u konuk ediyor, karşılaşmaya Üsküdarlı spor severler ücretsiz girebilecek.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir