Yeni Türkiye Hedef 2023

Ülke olarak 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlere ısınırken, İstanbul 1. Bölge'den AK Parti sıralarından vekilimiz olmak için aday adaylığını açıklayan Sadık Bektaş, farklı kişiliğiyle öne çıkıyor.

Yeni Türkiye Hedef 2023
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

SADIK BEY, ÖNCELİKLE BİZE KISACA KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ?

Sadık Bektaş kardeşiniz, 1973 yılında Erzurum'un İspir İlçesi'nde doğdu. İlkokulu İspir'de okudum. Lise tahsilimi ise İstanbul'da tamamladım. İstanbul Beşiktaş'ta Diş Teknisyenliği kursunu bitirdim ve 1998 yılına kadar diş teknisyeni olarak çalıştım. 1998 sonrası dönemde Ümraniye'de Çamlıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini açarak hem yöneticilik hem de diş teknisyenliği görevini aynı anda sürdürdüm. Daha sonra Çekmeköy ve Ümraniye'de Ağız ve Diş Sağlığı merkezleri açarak mesleğime ve yöneticilik faaliyetlerime devam ettim. 2010 yılında ise Bektaş İnşaat isimli şirketi kurarak inşaat sektörüne girdim. 2009 yılında evlendim... Osman Tayyip ve Kadir Tayyip adında iki çocuk sahibiyim.

NEDEN ADAY ADAYI OLDUNUZ VE SÜRECE NASIL KARAR VERDİNİZ?

Siyasete ilk adımımı Milli Gençlik Vakfı sohbetleri ve eğitim faaliyetleri ile attım. Refah Partisi'nin mahalle ve gençlik kollarında siyasi çalışmalarda aktif olarak görev aldım. Arkasından Fazilet Partisi ve AK Parti ile birlikte siyasi çalışmalara devam ettim. 2014 Yerel Seçimleri'nde Üsküdar Belediyesi Meclis Üyesi adayı oldum. Yedek listeden aday gösterilmeme rağmen yoğun bir propaganda dönemi geçirdik. Aynı yoğun tempoyu yine AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı'nda 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde de tekrarladık.

SİZİ DİĞER ADAYLARDAN FARKLI KILAN NE OLACAK?

Siyasetin iki amaç için yapıldığına inanmaktayız: Ya yakın gelecek, menfaat ve ikbal ya da uzak hedefler ve yüksek idealler. Biz, siyaseti uzak hedefler ve yüksek idealler için yapmaktayız. Geçmişten geleceğe medeniyet değerlerimizi ve kimliğimizi kaybetmeden, çağdaş dünyada yerimizi alarak ekonomik olarak da dünyada saygın bir yer edinmek maksadıyla siyasetin içinde bulunmaktayız. Milletimizin, AK Parti iktidarıyla başlayan yükselişinin devam etmesi ve büyüyen bir Türkiye için yollara düştük. Milletine tepeden bakan, hakir gören değil, hizmetkâr bir anlayışla ülke yönetmek için siyasetin içinde yer alıyoruz.

BAŞKA SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?

Amacımız; Sayın Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın çizmiş olduğu hedefler doğrultusunda ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun izleyeceği istikamette azimle ve kararlılıkla çalışmaktır. Milletimizin ve tarihimizin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu kendi medeniyet değerlerimize uygun Yeni Anayasa'nın yapılması ve Yeni Türkiye'nin inşasında bir nefer olabilmektir. Milletimizin AK Parti kadrolarından beklediği eğitim, sağlık ve kültürel faaliyetleri yaygınlaştırmak, toplumun huzuru ve barışı için aile, çocuk ve kadın ve gençlik, uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların önlenmesi, işsizlik, gelir düzeyinin yükseltilmesi için çalışmalar yapmak olacaktır.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adayı Sadık Bektaş

[email protected]


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2015

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir