Başkan Türkmen, ''Sporcularımız ödüle doymuyor, bizde ödül vermeye doymuyoruz''

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Gençler Süper Lig'inde şampiyonluğa ulaşan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Genç Takımı'nı ağırlayarak elde edilen başarıdan dolayı birer kese altınla ödüllendirdi.

Başkan Türkmen, ''Sporcularımız ödüle doymuyor, bizde ödül vermeye doymuyoruz''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye Gençler Süper Lig karşılaşmalarında rakiplerini dize getirerek şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Genç Takımı oyuncuları için ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Rize'nin Çaykent İlçesi Belediye Başkanı Hasan Kara, Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcıları, birim müdürleri, Üsküdar Belediyesi Spor Müdürü Hüsnü Saraç, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Kulüp Hentbol Şube Sorumlusu Adem Kaan Pehlivan, teknik ekip, sporcuların yakınları ve basın mensupları katıldı.

Üsküdar Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonu'ndaki törende Başkan Hilmi Türkmen, sporcuların ellerini tek tek sıkarak tebrik etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Türkiye Gençler Süper Lig'inde şampiyonluğa ulaşan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Genç Takımı'nı ağırlayarak elde edilen başarıdan dolayı birer kese altınla ödüllendirdi..

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Başkan Hilmi Türkmen, ödül töreninde yaptığı konuşmasında elde edilen başarıların tesadüf olmadığına vurgu yaparak, ''Hayatta hiçbir başarı tesadüf değildir. Son 10 yılda geldiğimiz nokta öncesiyle kıyas bile kabul edilemez. Elde edilen bu başarının sırrı ise işimizi ciddiyetle ele almak ve severek yapmamızda gizlidir'' diye konuştu.

BAŞARILAR TESADÜF DEĞİL

Spora ve sporcuya her zaman önem verdiklerini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Biz Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü olarak salon sporlarında başarılı bir kulübüz, başarılı bir kadromuz var. Özellikle hentbol ve atletizmde sadece ulusal ölçekte değil uluslararası şampiyonluklarımız var. Şubat'ın başında Avrupa'da yapılan Kros Atletizm yarışmasında büyük bayanlarda Avrupa şampiyonu olmuş bir takımız ve şimdi şubatın sonunda Ankara'da genç bayanlar arasında yapılan hentbol müsabakalarında genç bayanlarda Türkiye şampiyonu olduk. Bugün bu şampiyon kızlarımızı bu başarılarından dolayı ödüllendirmiş olduk. Üsküdar'daki bay bayan genç sporcularımız her birinin mutlaka bir spor dalında spor yapmalarını arzu ediyoruz, bütün tesislerimizi ve kadrolarımızı buna göre dizayn etmek durumundayız ve Üsküdar'daki gençlerimiz sporla meşgul olduklarında arzu ediyoruz ki bir takım kötü alışkanlıklarından, kötü çevrelerden, kötü insanlardan uzak duracaklardır. Gençlerle iyi insanları iyi işleri arkadaş etmek herhalde bu olsa gerek. Spor hem sağlıktır hem iyi arkadaştır, hem de başarıdır. Üsküdar'daki gençlerimiz bu başarıyla birlikte hem sağlıklı hem de iyi bir çevre ortamında kendilerini buluyorlar. Ben Kulüp Başkanımızı kulüpteki Hentbol Şube sorumlumuzu ve sevgili kaptanımızı ekibiyle beraber tebrik ediyorum. ''dedi.

Büyük bir başarıya imza attıklarını belirten Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Bayan Hentbol Takım Kaptanı Buket yılmaz 'Biz hepimiz çok mutluyuz, gençler olarak büyük bir başarı elde ettik. Şampiyonluk kupasını kaldırdığımız için bütün takım ve hocalarımız çok mutluyuz inşallah devamı gelecek' diye konuştu.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya ve Hentbol Şube Sorumlusu Adem Kaan Pehlivan'da törende yaptıkları konuşmalarda başarılarının arkasında verdiği desteklerle Başkan Hilmi Türkmen'in olduğunu belirterek kendilerine teşekkürlerini sundular.

VAY SÜLEYMAN VAY

Bayan hentbol takımı sporcularına hediyeleri takdim edilirken yerel basınından Süleyman Hilmi Eren isimli gazetecinin altın dolu keseden almak için araya karışması sonrasında Başkan Hilmi Türkmen'in kendisini son anda fark ederek 'Sende nereden çıktın' diye tepki göstermesi törende kahkahaların yükselmesine neden oldu.

Durumu tebessüm ederek takip eden meslektaşları ise gazeteci arkadaşlarının altını kapmak için yaptığı girişimi ''Vay Süleyman vay' sözleriyle değerlendirdiler.

Başkan Türkmen, ödül töreni sonrası sporcu ve teknik heyetle toplu olarak fotoğraf çektirdi. Hep birlikte şampiyonluk kupasının havaya kaldırılıp ''Üsküdar' sloganı atılmasıyla birlikte program sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir