CHP Üsküdar, Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılışı yapıldı

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 2015 genel seçimleri öncesinde mahallelerdeki çalışmaları hızlandırdı. CHP Üsküdar ilçe örgütü Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

CHP Üsküdar, Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılışı yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 8 Şubat 2015 Pazar günü düzenlenen programla Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 2015 genel seçimleri öncesinde mahallelerdeki çalışmaları hızlandırdı. CHP Üsküdar ilçe örgütü Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılış programına vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilirken CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, PM üyeleri ve Milletvekilleri, Kadir Gökmen Öğüt, İhsan Özkes, Celal Dinçer, Müslim Sarı, Ali Özcan, Onursal Adıgüzel, il yöneticileri, CHP Üsküdar İlçe Örgütü üyeleri ve basın mensuplarıda açılışlarda hazır bulundu.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, mahalle temsilciliği'nin açılışında yaptığı konuşmada katılım göstererek desteklerini esirgemeyen Üsküdarlılar, milletvekilleri ve ilçe örgütüne teşekkür etti.

ALTAN, ''ÜLKEMİZİN SORUNLARINI VE ÇÖZÜMLERİNİ BİLİYORUZ''

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Erdoğan Altan, mahalle temsilciliği'nin açılışında yaptığı konuşmada katılım göstererek desteklerini esirgemeyen Üsküdarlılar, milletvekilleri ve ilçe örgütüne teşekkür ederek, ''Mahalle temsilcilikleri partimizin vatandaşla birebir temas kurduğu yerlerdir. Şuanda Salacak ve Selimiye temsilciliklerimizle birlikte 7 mahallede daha temsilciliğimiz mevcuttur. CHP olarak ülkemizin ve ülkemiz insanın sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini de biliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak hazırız, Üsküdar Örgütü olarak hazırız. Mahalle Temsilcileri, Kadın Kolları, Gençlik kollarımızla beraber yaptığımız planlama ile her mahallede ortalama 30 kişiden toplamda 1000 kişi ile 160 bin haneyi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Neler yapacağımızı zaman içerisinde düzenleyeceğimiz toplantılarla anlatacağız.'' dedi.

CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi, ''CHP'nin başka bir siyasi parti ile ittifakı söz konusu değildir. Birileri CHP'yi yıpratmak amacıyla konuşuyor'' dedi.

HAMZAÇEBİ, ''BİRİLERİ CHP'YI YIPRATMAK AMACIYLA KONUŞUYOR''

Açılışta söz alan CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi ise ''CHP'nin başka bir siyasi parti ile ittifakı söz konusu değildir. Birileri CHP'yi yıpratmak amacıyla konuşuyor. Bunu söyleyenler CHP'nin 7 Haziran'daki seçim başarısından korkanlardır. Başkanlık sistemini getirerek, başta laiklik olmak üzere Cumhuriyetin bütün değerlerini alaşağı etmek, insan hakları, özgürlükler, demokrasinin bütün kavramlarını, bütün sistemlerini baskılamak isteyenlerle CHP'nin seçim konusunda konuşacağı bir şey yoktur. 7 Haziran başkanlık sistemini Türkiye'ye getirmek isteyenlerin sandığa gömüleceği gün olacaktır. CHP oldukça milletimiz oldukça Türkiye'ye hiç kimse başkanlık sistemini, tek adam yönetimini getiremeyecektir.'' dedi.

CHP Üsküdar İlçe Başkanlığı 2015 genel seçimleri öncesinde mahallelerdeki çalışmaları hızlandırdı. CHP Üsküdar ilçe örgütü Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılışını yaptı.

Protokol konuşmalarının ardından Salacak ve Selimiye Mahalle Temsilciliği'nin açılış kurdelası hep birlikte kesilerek açılış gerçekleşti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir