Üsküdar Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, sporda kazandığı başarılara her gün bir yenisini daha ekliyor.

Üsküdar Belediyespor başarıdan başarıya koşuyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, sporda kazandığı başarılara her gün bir yenisini daha ekliyor. Alt yapı için yapılan yatırımlar şampiyonalarda elde edilen dereceler ve madalyalarla geri dönüyor.

Sakarya'da yapılan Minik-Yıldız Karate Türkiye Şampiyonası ve Antalya'da yapılan 1. Avrupa Minikler Taekwondo Şampiyonası'nda Üsküdar Belediyespor'un başarılı sporcuları toplamda 2 altın 2 gümüş ve 5 bronz madalya kazanma başarısı gösterdiler.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü'nün sporda kazandığı başarılara her gün bir yenisi ekleniyor.

ANTALYA'DA 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ

Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleşen 1. Avrupa Minikler Taekwondo Şampiyonası 23 ülkeden 2004-2005 doğumlu 267 çocuğun katılımıyla yapıldı.

Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonaya 12 sporcuyla katıldı. Müsabakalara katılan sporcuların neredeyse tamamının ilk müsabakası olmasına rağmen kulüplerini başarıyla temsil ederek gelecek için büyük umut verdiler.

Şampiyonda erkekler kategorisinde 48 kg'da mücadele eden Ömer Faruk Dayıoğlu Avrupa Şampiyonu olurken, bayanlar kategorisinde ise 48 kg'da mücadele eden Şeyma Güngör ise Avrupa ikincisi oldu.

SAKARYA'DA 1 ALTIN 1 GÜMÜŞ 5 BRONZ

28 Ocak - 1 Şubat tarihleri arasında Sakarya'da yapılan Minik-Yıldız Karate Türkiye Şampiyonası'nda Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü 1 altın 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı.

58 ilden 2800 sporcunun katılımıyla gerçekleşen şampiyona birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Üsküdar Belediyespor'dan Abdülhalik Temizsoy 35 kg'de Türkiye şampiyonu olurken, yine aynı kiloda mücadele eden Sıla Nur Özcan ise Türkiye üçüncüsü oldu. Yine 40 Kg'da Emircan Akdana, 47 kg'da Berat Ayla Yılmaz, 30 kg'da Hasan Efe Şimşek ile 30 kg'da Alperen Dilmaç Türkiye üçüncüsü olarak Üsküdar Belediyespor'u başarıdan başarıya koşturdular.

Kendi alt yapısından yetiştirdiği sporcularla madalyaları toplayan Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü, elde edilen bu sonuçlarla, gelecek adına büyük şampiyonlar yetiştireceğinin de sinyallerini verdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir