Üsküdar Belediyespor yükselişini sürdürüyor

Üsküdar Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Kadınlar Süper Ligi'nde sezonun 2. yarısında gösterdiği performansla göz dolduruyor.

Üsküdar Belediyespor yükselişini sürdürüyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonu Belediyesi ile karşılaştı.

Üsküdar Belediyespor Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 13.'cü haftasında Çamlıca Spor Salonu'nda Kastamonu Belediyespor ile karşılaştı. Baştan sona çok heyecanlı geçen karşılaşmada seyircilerinde desteğini alan Üsküdar Belediyespor atak başladı ve ilk golü buldu. Rakip Kastamonu Belediyespor'da açık bir oyun oynayınca seyrine doyulmaz heyecan dozu yüksek bir karşılaşma yaşandı.

Üsküdar Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde Kastamonu Belediyesi ile karşılaştı.

İlk yarının sonlarında konuk ekip Kastamonu Belediyespor üst üste bulduğu gollerle skordaki dengeyi bozarak devreyi 12-15 önde tamamladı.

İlk yarının sonlarında konuk ekip Kastamonu Belediyespor üst üste bulduğu gollerle skordaki dengeyi bozarak devreyi 12-15 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarsında da aynı heyecanı seyircilere yaşatan takımlar atılan güzel gollerle alkış aldı. Üsküdar Belediyespor ilk yarı geride tamamladığı maçta ikinci yarının ortalarından itibaren atılan gollere engel olamayınca aradaki fark son 10 dakikaya girilirken 8 sayıya kadar çıktı. Bu dakikada oyuna müdahale eden Üsküdar Belediyespor antrenörü Kadir Ayar, öğrencilerine verdiği taktik ile aradaki farkı kapatarak maçın son dakikasına 30-30 girilmesini sağladı. Son 30 saniyede hücum avantajını da yakalayan Üsküdar Belediyespor galibiyeti getirecek golü bulamadı ve topu kaptırarak kalesinde golü gördü.

Üsküdar Belediyespor Bayan Hentbol Takımı Kadınlar Süper Ligi'nde sezonun 2. yarısında gösterdiği performansla göz dolduruyor.

Tam bu dakikada maçın bittiği düşünülürken seyircininde tezahüratlarıyla hızla atağa çıkan Üsküdar Belediyespor Neriman'ın son dakika da attığı golle skoru eşitledi ve maç 31-31 sona erdi.

Üsküdar Belediyespor Neriman'ın son dakika da attığı golle skoru eşitledi ve maç 31-31 sona erdi.

Maç sonunda paylaşılan 1'er puanla Üsküdar Belediyespor puanın 11'e çıkartarak ligde 6. sıraya yükseldi. Kastamonu Belediyespor ise puanını 14'e yükselterek 5. sıradaki yerini korudu.

Üsküdar Belediyespor puanın 11'e çıkartarak ligde 6. sıraya yükseldi. Kastamonu Belediyespor ise puanını 14'e yükselterek 5. sıradaki yerini korudu.

Maç sonunda Üsküdar Belediyespor tribünleri dolduran 1000 kadar seyircisine forma hediye etti.

MAÇA SAVUNMA DAMGA VURDU

Maç sonunda oyunu değerlendiren Üsküdar Belediyespor Antrenörü Kadir Ayar, ''İki haftadır bu maça hazırlanıyoruz. Kastamonu'da oynadığımız ilk maçta böyle kriz geçmişti. Son 10 dakikada maçı vermiştik. Rakip takım tecrübeli oyunculardan oluşuyor, bizim takımımız ise genç ve dinamik oyunculardan oluşuyor. Oyuncularımı kutluyorum, risk aldılar ve ablalarına karşı iyi bir mücadele gösterdiler. Hentbolda en önemli şey savunmadır. Maçın son 5 dakikasına teknik açıdan savunma damga vurdu. Son aldığımız molada taktik olarak bir değişiklik yaptık 4-0+2 savunmaya döndük. 4-0+2 savunmadan sonra iyi bir mücadele geldi. Pas araları, karşılığında kaleden çıkan toplar ve müsabaka berabere bitti. Son atış Neriman'ın golü riskli bir gol, yani herkes cesaret edemez. Neriman'ı kutluyorum, her iki takımada bundan sonra başarılar diliyorum'' diyerek maçı özetledi.


Haber : Üsküdar 34 - Fotoğraf : Fatih Demir


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir