Üsküdar'ın kedileri Acıbademspor'a emanet

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Acıbademspor, Üsküdar Belediyesi'yle ortaklaşa gerçekleştirdiği ''Em-Pati'' projesiyle sokak kedilerine kol-kanat geriyor.

Üsküdar'ın kedileri Acıbademspor'a emanet
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Acıbademspor Kulübü Başkanı Oğuzhan Atagün yaptığı açıklamada, ''Acıbademspor olarak spotif faaliyetlerin yanı sıra sosyal hizmetlere de önem veriyoruz. Bu doğrultuda, Üsküdar Belediyesi'nin de yardımlarıyla, sokakta yaşayan dostlarımızı koruma adına 'em-pati' projemizi başlattık. Bu çerçevede Kadıköy ve Üsküdar bölgelerinde değişik yerlere kedi otelleri kurduk. Bu otellere sürekli olarak mama takviyesi yapmaktayız. Ayrıca soğuk havalarda, karlı ve yağmurlu gecelerde devriye aracımız gezmekte. Zor durumda olan, yaralı kedilerin bakımını, tedavisini yaptırıyoruz'' dedi.

HEM İYİLİKTE HEMDE LİGDE ŞAMPİYON!

Öte yandan Acıbademspor geçtiğimiz günlerde sona eren İstanbul 1. Amatör Lig'de 13. Grup'u şampiyon olarak tamamladı. İki yıl önce kapanmanın eşiğindeyken genç başkan Oğuzhan Atagün tarafından devralınan Bordo-Beyazlılar böylece iki yıl üst üste şampiyon olup tarihlerinde ilk kez Süper Amatör Lig'e yükseldiler.


Yeni Şafak


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir