Üsküdar KAİ Derneği Çıldır'ı ziyaret etti

Çıldır Belediyesi Sarıkamış Harekatının 100. Yıl anma etkinlikleri kapsamında Kars'a gelen Üsküdar KAİ Derneği ve AK Parti Üsküdar Teşkilatını Çıldır'da ağırladı.

Üsküdar KAİ Derneği Çıldır'ı ziyaret etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çıldır Gölü kıyısında bulunan Çıldır Meslek Yüksek Okulu Uygulama Tesislerinde verilen yemeğe Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu'nun yanı sıra AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ethem Özcan, Çıldır Belediyesi Meclis Üyeleri Yavuz Onur ve Kadir Korkmaz ev sahipliği yaptı. Yemeğe Üsküdar KAİ Dernek Başkanı Emin Alagöz, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan yardımcısı Medet Kara, Belediye Meclis üyesi Erdoğan Kılıç, KAİ Derneği ve AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatından Cihangir Polat, Cihan Demirdağ, Murtaza Bozat, Erdem Alagöz, Soner Poz, Yasin Bakran, Coşkun Çalık, Sinan Arabacı, Güven Alagöz, Atanur Karataş, Sabit Okumuş, Nizam Güçtekin, Bedir Demirağ ve dernek üyeleri katıldı.

Çıldır Meslek Yüksek Okulu Sosyal Tesislerinde misafirlerini ağırlayan Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu kendisini kırmayarak davetine icazet gösteren Üsküdar KAİ Derneğine ve AK Parti Üsküdar AK Parti Teşkilatına teşekkür etti. Azizoğlu burada yaptığı açıklamada ''Bu gün bu karlı kış günü bizleri kırmayarak davetimize katılan bütün misafirlerime teşekkür ediyor ve hepsine hoş geldiniz diyorum. Küçük ve şirin ilçemiz Çıldır'ımızın çok acil kalkınmaya ve büyümeye ihtiyacı vardır. Sağ olsun hükümetimizin ilçemizde yapmış olduğu yatırımlar sayesinde kalkınmada öncelikli ilçe konumunda olan Çıldır'ımız her geçen gün büyümektedir. Hükümetimizin yapmış olduğu bu yatırımların dışında yine AK Partinin çok değerli belediyelerinin de ilçemize destekleri sürmektedir.

ÜSKÜDAR BELEDIYESİ'NDEN ÇILDIR'A YOL SÜPÜRME MAKİNESİ

İstanbul'da yapmış olduğum ziyaretlerde Üsküdar Belediye Başkanım Hilmi Türkmen beyi de ziyaret ettim. Başkanımdan talebimiz yol süpürme makinesi idi. Sağ olsun bizi kırmayarak yol süpürme makinesini Belediyemize hibe etti. Ayrıca 20 bin TL de ilçemizde bulunan tuvaletlerin bakım onarımı için yardımda bulundu. Daha önce belediyemize kazandırmış olduğumuz araçlar gibi, yakın bir zamanda da yol süpürme makinemizi ilçemize getireceğiz. Şahsını ziyaretimde Belediyemize vermiş olduğu destek ve göstermiş olduğu sıcaklıktan dolayı Üsküdar Belediye Başkanım Hilmi Türkmen beye burada misafirlerimin huzurunda bir kez daha çok teşekkür ediyorum'' dedi.

KAİ Dernek Başkanı Emin Alagöz de Çıldır Belediye Başkanının kendileri için vermiş olduğu yemekten dolayı kendisine şahsı ve arkadaşları adına teşekkür ederek ''Sayın Başkanımın göstermiş olduğu sıcaklık bizleri son derece mutlu etmiştir. Çıldır Gölü kenarında yöreye has kaz etini ikram etmesi ise davete ayrı bir güzellik katmıştır. Üsküdar ilçemizden Çıldır için bizlerde elimizden geleni gerek belediyemiz gerek derneğimiz olarak sürdüreceğiz'' dedi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Medet Kara ise '' Başkan Azizoğlu ve dava arkadaşlarına bu güzel ağırlama için teşekkür ediyoruz. AK Parti teşkilatı ve Belediye olarak her zaman Çıldır ilçemize gerekli yardımları yapacağız. Başkanımız Hilmi Türkmen Beyin selamlarını da buradan sizlere ileterek yanınızda olduğunu bilmenizi istiyorum'' dedi.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir