Üsküdar Belediyesi, Mert'e sahip çıktı

Üsküdar'da okulda deney sırasında yaşanan patlamada gözlerinde hasar oluşan Mert Öztoprak için yeni bir umut doğdu. Üsküdar Belediyesi'nin desteğiyle 2 yıl sürecek bir tedavi sürecine giren Mert, ''İyileşince ilk olarak Fenerbahçe maçına gideceğim'' dedi.

Üsküdar Belediyesi, Mert'e sahip çıktı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da bulunan Ali Fuat Başgil Ortaokulu yapılan deney sırasında patlama meydana gelmiş, bu sırada 11 yaşındaki Mert Öztoprak ve öğretmeni yaralanmıştı. Patlama sırasında gözlerinde hasar oluşan Mert'e, Kadıköy Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Üsküdar Belediyesi sahip çıktı.

TEDAVİSİNE DÜNYA GÖZ HASTANESİ'NDE DEVAM EDİLECEK

Mert Öztoprak Üsküdar'daki Dünya Göz Hastanesi'nde 2 yıl sürecek bir tedavi sürecine başladı.

Bu tedavinin ilk aşamasında bugün ameliyata alınan Mert Öztoprak, ''İyileşince ilk olarak Fenerbahçe maçına gideceğim'' dedi.

Mert Ötoprak'ın doktoru Op. Dr. Levent Akçay, ''Mert sol ve sağ gözünde yaralanma olan bir hastamız. Okulda yapılan deney sırasında kükürtün de içine girdiği bir patlama oluyor. Hem sağ gözünde, hem de sol gözünde bir hasar meydana geliyor. Tedavi edilebilecek olan bir hasar. Ama ben yine de tüm ülkeye bir mesaj vermek istiyorum. Yaşanan böyle bir olayda, ilk olarak bol suyla yıkamamız gerekiyor. Hatta başını küvete sokmamız gerekiyor. Böyle bir vakada gözdeki kornea tabakası ve kök hücre yanıyor. Bizim yapacak olduğumuz işlem kapakların göze yapışmasını engellemek. Sonra kök hücre ameliyatları yapıp sol göze tekrar görme kazandırmak'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Mert'i ameliyat sonrasında ziyaret ederek acil şifalar diledi.

TÜRKMEN, MERT'İ ZİYARET ETTİ

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Mert'i ameliyat sonrasında ziyaret ederek acil şifalar diledi. Türkmen, Mert'in ameliyatın ise başarılı geçtiğinin müjdesini verdi.

Mert'in babası Mehmet Öztoprak ve annesi Ayşe Öztoprak da belediyenin desteğine teşekkür etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir