Üsküdarli çocuklar ''en'' iyi olmak için yarıştı

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ''Üsküdar 'En'lerini Arıyor'' adli atletizm yarışmasına onlarca okuldan yüzlerce öğrenci katıldı. 3 farklı branşta yeteneklerini sergileyen Üsküdarlı minik yarışmacılar dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

Üsküdarli çocuklar ''en'' iyi olmak için yarıştı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ''Üsküdar 'En'lerini Arıyor'' adli atletizm yarışmasına onlarca okuldan yüzlerce öğrenci katıldı. 3 farklı branşta yeteneklerini sergileyen minik yarışmacılar dereceye girebilmek için ter döktü.

Üsküdar Belediyesi'nin sporu tabana yayma ve geliştirmesi projesi kapsamında, ilköğretim okulları arasında 8-13 yaş grubu ''Üsküdar 'En'lerini Arıyor'' temalı atletizm yarışması düzenlendi. Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen etkinliğe katılan yüzlerce öğrenci, ön eleme turlarını başarıyla tamamlayabilmek için yarıştı.

Üsküdarli çocuklar ''en'' iyi olmak için yarıştı

Çamlıca Spor Okulu'nda gerçekleştirilen organizasyona Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İlçe Spor Müdürü İsmail İlhan, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri ve Üsküdar Belediyespor Kulübü yöneticileri katıldı.

Organizasyonun önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Üsküdar'ımızda özellikle sporu tabana yayma projesi anlayışı adı altında her yıl yaptığımızı bugün tekrar başlatmış oluyoruz. Artık geleneksel bir hal aldı. Bu yıl 5'incisini düzenlediğimiz 'Üsküdar 'En'lerini Arıyor' isimli atletizm yarışmasının açılış törenindeyiz. Bu yarışma belli aşamalardan sonra başarı sağlayan öğrencilerimiz, en son finale kalacak'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Üsküdar Belediyesi olarak bu atletizm yarışması sayesinde gençlerimiz spora doyacak'' dedi

TÜRKMEN, ''GENÇLERİMİZ SPORA DOYACAK''

Sporun sağlıklı yaşam üzerindeki önemine vurgu yapan Başkan Türkmen, ''Bu yarışmayı örnek alıp şu anda ülkemizdeki değişik 20 ilde daha bu yarışma tekrar başlatıldı. Özellikle gençlerimizin sporun herhangi bir dalıyla ilgilenmesini arzu ediyoruz. Bizim yüzme havuzlarımız spor salonlarımız, atletizm pistlerimiz gençlerimizin hizmetinde olacaktır. Biz arzu ediyoruz ki çocuklarımız sporla yetişen, sporla iç içe, sporu adeta bir hayat tarzı olarak görsünler. Sonuçta sağlam kafa, sağlam vücut için çok önemli. Üsküdar Belediyesi olarak bu atletizm yarışması sayesinde gençlerimiz spora doyacak'' diye konuştu.

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ''Üsküdar 'En'lerini Arıyor'' adli atletizm yarışmasına onlarca okuldan yüzlerce öğrenci katıldı.

8 yaş kategorisinde mücadele eden ve birinciliği alan Melek Erdem, ''Birinci olduğum için çok mutluyum. Bu yarışmaya katıldığım için de çok mutluyum. İyi ki bu yarışmaya katıldım'' dedi.

Bu yıl 5'incisi gerçekleştirilen ''Üsküdar 'En'lerini Arıyor'' temalı atletizm yarışmasına katılan yüzlerce öğrenci, ön eleme turlarını başarıyla tamamlayabilmek için yarıştı.

Yarışmalar 20 metre sürat koşusu, durarak uzun atlama ve sağlık topuyla atış olmak üzere üç branşta gerçekleştirildi. Burada dereceye girenlere ve yarışanlara madalyaları verildi. Alanlarında başarı sağlayan öğrenciler, 14 Ocak-25 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek finallere katılmaya hak kazandı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir