İyi günde kötü günde Üsküdarlılar'ın acısı paylaşılıyor

Üsküdar Belediyesi, en zor günlerinde Üsküdarlı vatandaşların yanında yer alarak acılarına ortak olmayı sürdürüyor.

İyi günde kötü günde Üsküdarlılar'ın acısı paylaşılıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, en zor günlerinde Üsküdarlı vatandaşların yanında yer alarak acılarına ortak olmayı sürdürüyor. Cenaze sahiplerinin talepleri doğrultusunda cenaze işlemleri tamamen ücretsiz olarak yerine getiriliyor.

Üsküdar Belediyesi, en zor günlerinde Üsküdarlı vatandaşların yanında yer alarak acılarına ortak olmayı sürdürüyor.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Üsküdar Belediyesi ilçede vefat eden Üsküdarlıların cenazesini ücretsiz olarak memleketlerine kadar götürüyor. Ağrı'dan Kars'a kadar her memlekete cenaze taşıyan Belediye ayrıca cenaze sahiplerine ve yakınlarına otobüs temin ediyor. Yurdun her köşesine giden otobüsler belediyenin anlaştığı dinlenme tesislerinde gidişte ve dönüşte cenazeye katılanlara ücretsiz yemek imkanı sağlıyor.

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında sürdürülen ''Cenaze İşleri'', Üsküdar Belediyesi'nin Sosyal Yardım İşleri Evde Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü birimi tarafından 2010 tarihinden itibaren geliştirilerek hizmet vermeye devam ediyor.

İyi günde kötü günde Üsküdarlılar'ın acısı paylaşılıyor

İŞLEMLERİ 5 KİŞİLİK EKİP TAKİP EDİYOR

Randevu sistemiyle çalışan birim 5 kişiden oluşuyor. Rehabilitasyon Merkezi'ne ulaşan cenaze sahiplerinin başvurusu sonrası vatandaşların iletişim bilgileri alınarak çalışmalar başlıyor. Üsküdar Belediyesi'nin anlaşmalı olduğu Acıbadem Hastanesi'nden ambulans ve doktor cenaze evine giderek yapılan muayyene sonrası ölüm raporunu hazırlayarak görevlilere teslim ediyor. Şüpheli ölüm hallerinde yetkililer gerekli birimlere ulaşarak durumu savcılığa sevk ediyor.

Üsküdar Belediyesi ilçede vefat eden Üsküdarlıların cenazesini ücretsiz olarak memleketlerine kadar götürüyor.

Rutin işlemlerden sonra sorun çıkmadan alınan ölüm kağıdı ile Karaca Ahmet Mezarlığı'nda defin işlemleri tamamlanıyor.

Tüm bu işlemler sonrası yine Üsküdar Belediyesi bünyesinde hizmet veren taziye ekibi, cenaze evine giderek dua ve ikramlar konusunda da Üsküdarlılar'a yardımcı olmayı sürdürüyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir