MHP Üsküdar'da Hakan Aslan güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kongresi 6 Aralık 2014 Cumartesi günü Üsküdar Oben Düğün Salonu'nda ülkücü harekete gönül veren çok sayıda partili ve vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi.

MHP Üsküdar'da Hakan Aslan güven tazeledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul il başkanlığı'nın 4 Ocak 2015'te yapılacak İstanbul İl Kongresi öncesinde ilçe kongrelerini organize ederek ilk ilçe kongresine Üsküdar'dan başlandı. Mevcut ilçe başkanı Hakan Aslan kongreye katılan partililer ve vatandaşlarla yakından ilgilenerek partiyi yeni dönemde de Üsküdar'da daha iyi yerlere getireceğinin sinyallerini verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan ve yönetim kurulu üyeleri yerel seçimlerin ardından göreve atanmalarıyla birlikte MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı'nı yapılandırarak yeniden ayağa kaldırmış, birlik ve beraberliğin yeniden oluşmasını sağlamışlardı.

Oben Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye eski dönem milletvekillerinden Ahmet Çakar, Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hayrettin Nuhoğlu ile birlikte eski ilçe başkanlarından Habib Suiçmez, Ali Şanalmış gibi milliyetçi harekete gönül veren çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ise kongre dolayısıyla bir mesaj göndererek kongrenin Türk Milletine ve Üsküdar'a hayırlı olmasını diledi.

MHP Üsküdar ilçe kongresinde iki aday başkanlık için yarıştı. Adaylardan birisi mevcut ilçe başkanı Hakan Aslan olurken diğer aday ise 2014 yerel seçimlerinde partinin meclis üyesi adaylarından Oğuzhan Hasar'dı.

MHP Üsküdar ilçe Kongresinin divan başkanlığını Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hayrettin Nuhoğlu yaparken divan katipliklerine ise Ahmet Kamburoğlu ve Mete Yıldırım seçildi.

Kongre olağan gündem maddelerinin haziruna sunulması ve oylamaların ardından kongrenin en önemli maddesi olan seçim maddesine gelindi. Divan'a 2 adayın listesi sunuldu. Başkan adayı olarak mevcut ilçe başkanı Hakan Aslan ile Oğuzhan Hasar ilçe başkanlığı için aday olduklarını bildirdi.

Divan başkanı Hayrettin Nuhoğlu listelerin sunulmasının ardından ilçe seçim kurulunun görevi yapmasını isteyerek delegeleri seçim için sandık başına davet etti. MHP Üsküdar ilçe başkanlığının 400 delegesinden 246'sı kongreye katılarak oy kullandı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Kongresinde Hakan Aslan güven tazeledi

HAKAN ASLAN GÜVEN TAZELEDİ

MHP Üsküdar ilçe başkanlığı'nın olağan ilçe kongresinde 246 delege oy kullandı. Bu oylardan 177 geçerli oyu alan Hakan Aslan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. Diğer başkan adayı Oğuzhan Hasar ise geçerli oylardan 67'sini aldı, 2 oy ise geçersiz sayıldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir