Yılın engel tanımayan en heyecanlı maçı Üsküdar'da yapıldı

Üsküdar Belediyesi'nin oluşturduğu şöhretler takımı, İstanbul Engelliler Spor Kulübü Ampüte Futbol takımı ile gösteri maçında buluştu. Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Futbol aşkı engel tanımaz'' dedi.

Yılın engel tanımayan en heyecanlı maçı Üsküdar'da yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi ve Çamlıca Spor Kulübü işbirliği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ünlü isimlerden oluşturulan futbol takımı, İstanbul Engelliler Spor kulübü Ampüte Futbol takımıyla gösteri maçında bir araya geldi. Aralarında spor adamlarından Hasan Vezir ve Alp Yalman'ın olduğu şöhretler takımında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise 10 numaraları formasıyla oynadığı maçta göz doldurdu. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'in oynadığı karşılaşmada, Ogün Temizkanoğlu, Hikmet Karaman, Giray Bulak ve Cüneyt Tanman da saha kenarından destek verdi. Karşılaşmada Üsküdar Belediye Meclis üyeleride oynayarak engelli sporculara bu anlamlı gün dolayısıyla destek verirken oynanan karşılaşmada dostluk havası esti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediyesi'nin oluşturduğu şöhretler takımı, İstanbul Engelliler Spor Kulübü Ampüte Futbol takımı ile gösteri maçında buluştu.

''FUTBOL AŞKI ENGEL TANIMAZ''

Kazanan tarafın olmadığı maçta oynadığı oyunla alkış alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Futbol aşkı engel tanımaz diye bir sloganımız var. Tabi aslında hepimiz bir engelli adayıyız. Ülke olarak millet olarak her zaman engelliler ile çalışmalarımızı çok hassas olmamız lazım. Bu haftada engelliler haftası olması dolayısıyla bugün burada ülkemizin önde gelen futbol camiasıyla birlikte engelli kardeşlerimizle bir maç yapacağız. Maksat bir moral motivasyon olsun maksat biz her zaman her türlü aktivitelerinde bu kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha bütün dünyaya haykırmak istedik'' dedi.

Öte yandan, ampüte futbol takımı oyuncularından Aydın Çam, engelli insan bir şey yapamaz sözünün gerçek olmadığını ve insanların bunu artık akıllarından çıkarmaları gerektiğini vurguladı. Maç sonunda iki dost takım hatıra fotoğrafı çektirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir